MUSTAFA ÇAY GÖREVİNE İADE EDİLDİ

GÜNDEM 05.07.2018 - 14:23, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1512+ kez okundu.
 

MUSTAFA ÇAY GÖREVİNE İADE EDİLDİ

  Hakkında açılan soruşturma nedeniyle görevden alınan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, dün yeniden görevine iade edildi. ADALET YERİNİ BULDU Bazı iddia ve suçlamalar sebebiyle cezaevinde de bir süre kalan MHP’li Mustafa Çay, yargılandığı tüm davalardan beraat etti. Mustafa Çay, dün Pozantı Kaymakamlığı’ndan göreve iade tebligatını aldı. Mustafa Çay, konuyla ilgili Egemen muhabirine, “Adalet yerini buldu. Benim suç işlediğime zaten halkımız hiç bir zaman inanmamıştı” dedi.

 

Hakkında açılan soruşturma nedeniyle görevden alınan Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay, dün yeniden görevine iade edildi.

ADALET YERİNİ BULDU

Bazı iddia ve suçlamalar sebebiyle cezaevinde de bir süre kalan MHP’li Mustafa Çay, yargılandığı tüm davalardan beraat etti. Mustafa Çay, dün Pozantı Kaymakamlığı’ndan göreve iade tebligatını aldı. Mustafa Çay, konuyla ilgili Egemen muhabirine, “Adalet yerini buldu. Benim suç işlediğime zaten halkımız hiç bir zaman inanmamıştı” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.