Mutlu Günümüz…

GÜNDEM 30.10.2018 - 16:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2048+ kez okundu.
 

Mutlu Günümüz…

ADANA-   Orkide-Erol Şennur’un güzel kızları Elit Haber Gazetesinin imtiyaz sahibi Semiha Merve Şennur, Adana’nın tanmış ailelerinden Zeynep-Süleyman Çekçen’in yakışıklı oğulları Halil Çekçen evlilik yolunda ilk adımlarını görkemli bir nişan töreni ile attı.  Arkadaşlıkları aynı okulda başlayan ve daha sonra romantik bir evlilik teklifi ile mutluluklarını taçlandıran Merve ve Halil çifti,  kız isteme seremonisi ile bu arkadaşlıklarını ailelerinin huzurunda resmiyete dönüştürmüştü.   GENÇLERİN YÜZÜKLERİNİ ZİHNİ ALDIRMAZ TAKTI   Adana Garden Business Hotel’de gerçekleşen görkemli  nişan törenine genç çift enerjileriyle  geceye damga vurdu. Nişan töreni için hazırlanan göz alıcı gecede çiftler çalan özel müzik ile  alkışlar arasında  karşılandı. Adana Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Zihni Aldırmaz gençlerin kurdelesini kesip nişan yüzüklerini takarken yaptığı sıcak konuşma da konuklara duygusal anlar yaşattı. Zihni Aldırmaz, gençlere mutluluklar dileyerek tebrik etti. Geceye bazı siyasi parti temsilcileri, bürokratlar, sivil toplum kuruluşları ve dernek yöneticilerinin yanında çok sayıda davetli katıldı.   DAVETLİLER DOYASIYA EĞLENDİ   Yüzüklerin takılmasının ardından genç çift danslarıyla unutulmaz anlar yaşadı. İkramların yapıldığı muhteşem gecede Merve ve Halil çifti sevenleri ve yakınları ile gönüllerince eğlenerek mutluluklarını paylaştı.  Şennur ve Çekçen aileleri çocuklarının mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan misafirlerine teşekkür ederken onlarla tek tek ilgilendiler.  Aileler bu özel gecede  mutluluklarını paylaşan davetlilere, törene gelemeyip telefon açan, çiçek gönderen, telgraf gönderip mesaj atan dost ve sevenlerine de teşekkür ettiler. Geç saatlere kadar devam eden muhteşem gecede davetliler müzik eşliğinde eğlenceli vakit geçirdi. 

ADANA-   Orkide-Erol Şennur’un güzel kızları Elit Haber Gazetesinin imtiyaz sahibi Semiha Merve Şennur, Adana’nın tanmış ailelerinden Zeynep-Süleyman Çekçen’in yakışıklı oğulları Halil Çekçen evlilik yolunda ilk adımlarını görkemli bir nişan töreni ile attı. 

Arkadaşlıkları aynı okulda başlayan ve daha sonra romantik bir evlilik teklifi ile mutluluklarını taçlandıran Merve ve Halil çifti,  kız isteme seremonisi ile bu arkadaşlıklarını ailelerinin huzurunda resmiyete dönüştürmüştü.

 

GENÇLERİN YÜZÜKLERİNİ ZİHNİ ALDIRMAZ TAKTI

 

Adana Garden Business Hotel’de gerçekleşen görkemli  nişan törenine genç çift enerjileriyle  geceye damga vurdu. Nişan töreni için hazırlanan göz alıcı gecede çiftler çalan özel müzik ile  alkışlar arasında  karşılandı. Adana Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Zihni Aldırmaz gençlerin kurdelesini kesip nişan yüzüklerini takarken yaptığı sıcak konuşma da konuklara duygusal anlar yaşattı. Zihni Aldırmaz, gençlere mutluluklar dileyerek tebrik etti. Geceye bazı siyasi parti temsilcileri, bürokratlar, sivil toplum kuruluşları ve dernek yöneticilerinin yanında çok sayıda davetli katıldı.

 

DAVETLİLER DOYASIYA EĞLENDİ

 

Yüzüklerin takılmasının ardından genç çift danslarıyla unutulmaz anlar yaşadı. İkramların yapıldığı muhteşem gecede Merve ve Halil çifti sevenleri ve yakınları ile gönüllerince eğlenerek mutluluklarını paylaştı.  Şennur ve Çekçen aileleri çocuklarının mutlu gününde kendilerini yalnız bırakmayan misafirlerine teşekkür ederken onlarla tek tek ilgilendiler.  Aileler bu özel gecede  mutluluklarını paylaşan davetlilere, törene gelemeyip telefon açan, çiçek gönderen, telgraf gönderip mesaj atan dost ve sevenlerine de teşekkür ettiler.

Geç saatlere kadar devam eden muhteşem gecede davetliler müzik eşliğinde eğlenceli vakit geçirdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.