Müzikte fark yaratan grup: Her Tel’den

14.03.2019 - 16:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2259+ kez okundu.
 

Müzikte fark yaratan grup: Her Tel’den

    Farklı tarzlarda müzikler ile hizmet sunan eğitimli müzisyenlerden kurulu Grup Her Tel’den, katıldığı etkinliklerdeki muhteşem performansıyla dikkat çekiyor.  Grup Her Tel’den, en az 10 yıllık arkadaşların, kardeşlerin ve kuzenlerin bir araya gelerek oluşturduğu, tamamı  müzik eğitimi almış, farklı kurum ve kuruluşlarda eğitmenlik yapan müzisyen öğretmenlerin oluşturduğu bir grup... HAYRAN KİTLESİ BÜYÜYOR Adana’da hizmet vermekte olan Trio Müzik Merkezi'nin kurucuları Taşkın Fırat Serin ve Anıl Serin kardeşlerin girişimleriyle oluşturulan Grup Her Tel’denin üyeleri Trio Müzik Merkezinde egitim ve çalışmalarına devam ediyor. Taşkın Fırat Serin, Muzaffer Kocatepe, Anıl Serin, Eyüp Aydın, Can Cidal, Duran Olguner ve Hakan Gön’den oluşan grubun hayran kitlesi her geçen gün büyüyor.

 

 

Farklı tarzlarda müzikler ile hizmet sunan eğitimli müzisyenlerden kurulu Grup Her Tel’den, katıldığı etkinliklerdeki muhteşem performansıyla dikkat çekiyor.  Grup Her Tel’den, en az 10 yıllık arkadaşların, kardeşlerin ve kuzenlerin bir araya gelerek oluşturduğu, tamamı  müzik eğitimi almış, farklı kurum ve kuruluşlarda eğitmenlik yapan müzisyen öğretmenlerin oluşturduğu bir grup...

HAYRAN KİTLESİ BÜYÜYOR

Adana’da hizmet vermekte olan Trio Müzik Merkezi'nin kurucuları Taşkın Fırat Serin ve Anıl Serin kardeşlerin girişimleriyle oluşturulan Grup Her Tel’denin üyeleri Trio Müzik Merkezinde egitim ve çalışmalarına devam ediyor. Taşkın Fırat Serin, Muzaffer Kocatepe, Anıl Serin, Eyüp Aydın, Can Cidal, Duran Olguner ve Hakan Gön’den oluşan grubun hayran kitlesi her geçen gün büyüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.