NAKSAN AMBALAJ FUARININ GÖZDESİ OLDU

30.10.2017 - 13:08, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1295+ kez okundu.
 

NAKSAN AMBALAJ FUARININ GÖZDESİ OLDU

  Türkiye’nin en büyük ambalaj üreticisi ve sektör lideri olan Naksan Plastik, Avrupa'nın en büyük ambalaj fuarlarından birisi olan Avrasya Ambalaj Fuarı'na damgasını vurdu. Türkiye ekonomisine değer katan ve ambalaj sanayinin liderliğini üstlenen Naksan Plastik, 24'ncü kez düzenlenen Uluslararası Ambalaj Endüstrisi Fuarı'nda bu yıl da en yeni ürün ve ambalaj çözümlerini tanıttı. Ambalaj sektöründe çığır açan yenilikleriyle sektöre öncülük eden Naksan Plastik, modern standı ve gelişmiş teknolojiyle üretilen geniş ürün gamı ile fuarda adından en çok söz edilen marka oldu. PLASTİK AMBALAJ DENİNCE İLK AKLA NAKSAN GELİYOR Naksan Holding Genel Koordinatörü Mahmut Birlik, “Bu yıl 24'ncü kez düzenlenen Avrasya Ambalaj Fuarı'nın, hedeflenen kitlelere ulaştığına dikkat çekti. Birlik, "Sektörde kalite kapasitesi, ürün çeşidi denince ilk akla gelen firmalardan birisi olan Naksan bir kez daha sektörün öncü ve vazgeçilmez firması olduğunu kanıtladı.  Bu hem ülkemiz hem de Gaziantep için gurur verici bir olaydır. Son 1 yılda yaşadığımız olumsuz sürece rağmen fuarda yer alarak müşterilerimizin ve tedarikçilerimizin güvenini kazandık. " dedi. 5 KITADA 140 ÜLKEYE İHRACAT TÜYAP Kongre Merkezi'ndeki fuara 700'ü yurt içinden olmak üzere bin 150 firmanın katıldığına dikkat çeken Birlik, 5 kıtada 140'ın üzerinde ülkeye ihracat yapan bir firma olarak geniş bir kitleye hitap eden Ambalaj Fuarı'na katılmak bizim için önemli.  Fuar bu yıl 95 ülkeden 450 firma yabancı firma yetkilisini ağırladı. Bu tür fuarlar ihracatın artırılması açısından büyük önem taşımaktadır.  Ambalaj Fuarı, sadece ambalaj sektörü için değil, özellikle ambalaj malzemesi kullanan imalat sektörü için de çok önemlidir. Bu tür uluslararası organizasyonlar birçok sektörün gelişmesi ve kalkınmasında lokomotif görevi görmektedir. " diye konuştu. NAKSAN STANDINA YOĞUN İLGİ Avrasya Ambalaj Fuarı'na, 60 binin üzerinde ziyaretçinin katıldığını belirten Naksan Holding Genel Koordinatörü Mahmut Birlik: "Böyle uluslararası bir fuarda standımıza yoğun bir ilginin olduğunu görmek bizi çok memnun etti. Mevcut ve potansiyel müşterilerimizle buluştuk, onlara yeniliklerimizi anlattık.” İfadelerini kullandı. Naksan Plastik olarak Avrupa’nın en büyük ve en teknolojik entegre plastik tesisinden birine sahibiz diyen Birlik sözlerine şöyle devam etti: “Güçlü sermaye yapısı, tecrübeli ve dinamik çalışanları, müşteri odaklı yaklaşımı ve yenilikçi uygulamaları ile kendi sektörünün öncü firması olan Naksan, müşterilerine en üst seviyede sürdürülebilir hizmet sağlayarak rekabetin çok yoğun yaşandığı fleksibıl ambalaj sektöründe fark yaratmaya devam edecektir. Şirket TMSF’ye devredildiği günden beri tekrar sıçrama yaparak gücüne güç katmıştır. Bizler her türlü aksiyonları aldık ve almaya da devam edeceğiz.” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Türkiye’nin en büyük ambalaj üreticisi ve sektör lideri olan Naksan Plastik, Avrupa'nın en büyük ambalaj fuarlarından birisi olan Avrasya Ambalaj Fuarı'na damgasını vurdu.

Türkiye ekonomisine değer katan ve ambalaj sanayinin liderliğini üstlenen Naksan Plastik, 24'ncü kez düzenlenen Uluslararası Ambalaj Endüstrisi Fuarı'nda bu yıl da en yeni ürün ve ambalaj çözümlerini tanıttı. Ambalaj sektöründe çığır açan yenilikleriyle sektöre öncülük eden Naksan Plastik, modern standı ve gelişmiş teknolojiyle üretilen geniş ürün gamı ile fuarda adından en çok söz edilen marka oldu.

PLASTİK AMBALAJ DENİNCE İLK AKLA NAKSAN GELİYOR

Naksan Holding Genel Koordinatörü Mahmut Birlik, “Bu yıl 24'ncü kez düzenlenen Avrasya Ambalaj Fuarı'nın, hedeflenen kitlelere ulaştığına dikkat çekti. Birlik, "Sektörde kalite kapasitesi, ürün çeşidi denince ilk akla gelen firmalardan birisi olan Naksan bir kez daha sektörün öncü ve vazgeçilmez firması olduğunu kanıtladı.  Bu hem ülkemiz hem de Gaziantep için gurur verici bir olaydır. Son 1 yılda yaşadığımız olumsuz sürece rağmen fuarda yer alarak müşterilerimizin ve tedarikçilerimizin güvenini kazandık. " dedi.

5 KITADA 140 ÜLKEYE İHRACAT

TÜYAP Kongre Merkezi'ndeki fuara 700'ü yurt içinden olmak üzere bin 150 firmanın katıldığına dikkat çeken Birlik, 5 kıtada 140'ın üzerinde ülkeye ihracat yapan bir firma olarak geniş bir kitleye hitap eden Ambalaj Fuarı'na katılmak bizim için önemli.  Fuar bu yıl 95 ülkeden 450 firma yabancı firma yetkilisini ağırladı. Bu tür fuarlar ihracatın artırılması açısından büyük önem taşımaktadır.  Ambalaj Fuarı, sadece ambalaj sektörü için değil, özellikle ambalaj malzemesi kullanan imalat sektörü için de çok önemlidir. Bu tür uluslararası organizasyonlar birçok sektörün gelişmesi ve kalkınmasında lokomotif görevi görmektedir. " diye konuştu.

NAKSAN STANDINA YOĞUN İLGİ

Avrasya Ambalaj Fuarı'na, 60 binin üzerinde ziyaretçinin katıldığını belirten Naksan Holding Genel Koordinatörü Mahmut Birlik: "Böyle uluslararası bir fuarda standımıza yoğun bir ilginin olduğunu görmek bizi çok memnun etti. Mevcut ve potansiyel müşterilerimizle buluştuk, onlara yeniliklerimizi anlattık.” İfadelerini kullandı.

Naksan Plastik olarak Avrupa’nın en büyük ve en teknolojik entegre plastik tesisinden birine sahibiz diyen Birlik sözlerine şöyle devam etti:

“Güçlü sermaye yapısı, tecrübeli ve dinamik çalışanları, müşteri odaklı yaklaşımı ve yenilikçi uygulamaları ile kendi sektörünün öncü firması olan Naksan, müşterilerine en üst seviyede sürdürülebilir hizmet sağlayarak rekabetin çok yoğun yaşandığı fleksibıl ambalaj sektöründe fark yaratmaya devam edecektir. Şirket TMSF’ye devredildiği günden beri tekrar sıçrama yaparak gücüne güç katmıştır. Bizler her türlü aksiyonları aldık ve almaya da devam edeceğiz.” diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.