Nazlıcan ve Mustafa erdi muradına...

18.03.2020 - 16:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1915+ kez okundu.
 

Nazlıcan ve Mustafa erdi muradına...

  Nazlıcan Demir ile Mustafa Pekyen dünya evine girdi.  Aşkın ve Malik Pekyen'in oğulları Mustafa Pekyen, gönlünü kaptırdığı Ayşe ve Orhan Demir'in kızları Nazlıcan ile Villa VİP'te görkemli bir törenle hayatını birleştirdi.  Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Sıla Başak ile eşi Serkan Başak'ın da katıldığı düğün törenine gelenler gönüllerince eğlendi. Nazlıcan Demir ve Mustafa Pekyen, "Hayatımızın en anlamlı gününde bizleri yalnız bırakmayanlara en içten teşekkürlerimizi sunarız" dedi.  Sağdıçlar, Serkan Başak, Çağrı Madsar ve Sedat Kırmızı gelinle damadı bir an yalnız bırakmadı.  Nikah şahitleri ise gazetemiz imtiyaz sahibi Sıla Başak ile Çağrı Madsar, Gülsün Gürbüz ve Onur Pekyen oldu.  Arkadaşları ve sevenleri ile selfi yapıp hatıra fotoğrafı çektiren çift, Sıla Başak'ın 6 yaşındaki oğlu Ayaz Efe ile de poz verdi.

 

Nazlıcan Demir ile Mustafa Pekyen dünya evine girdi. 
Aşkın ve Malik Pekyen'in oğulları Mustafa Pekyen, gönlünü kaptırdığı Ayşe ve Orhan Demir'in kızları Nazlıcan ile Villa VİP'te görkemli bir törenle hayatını birleştirdi. 
Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Sıla Başak ile eşi Serkan Başak'ın da katıldığı düğün törenine gelenler gönüllerince eğlendi. Nazlıcan Demir ve Mustafa Pekyen, "Hayatımızın en anlamlı gününde bizleri yalnız bırakmayanlara en içten teşekkürlerimizi sunarız" dedi. 
Sağdıçlar, Serkan Başak, Çağrı Madsar ve Sedat Kırmızı gelinle damadı bir an yalnız bırakmadı. 
Nikah şahitleri ise gazetemiz imtiyaz sahibi Sıla Başak ile Çağrı Madsar, Gülsün Gürbüz ve Onur Pekyen oldu. 
Arkadaşları ve sevenleri ile selfi yapıp hatıra fotoğrafı çektiren çift, Sıla Başak'ın 6 yaşındaki oğlu Ayaz Efe ile de poz verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.