Ne yaptın İzzettin abi!

GÜNDEM 27.06.2019 - 16:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 3024+ kez okundu.
 

Ne yaptın İzzettin abi!

  Şirketini içine düştüğü ekonomik krizden kurtaramayan işadamı canına kıydı.   Adana Nakliyatçılar Sitesi Başkanı İzzettin Turgut, kendine ait tabancayla canına kıydı. Turgut’un; şirketini içine düştüğü ekonomik çıkmazdan kurtaramadığı için intihar ettiği ileri sürülüyor. RENKLİ KİŞİLİĞİYLE TANINIYORDU Adana Demirspor Kulübü’nün eski yönetim kurulu üyelerinden, sevilen ve renkli kişiliğiyle tanınan işadamı İzzettin Turgut, merkez Çukurova ilçesindeki evinde, kendine ait ruhsatlı tabancayla intihar etti. Olay yerinde hayatını kaybeden Turgut’un yaklaşık 3 aydan bu yana şirketini içine düştüğü ekonomik dar boğazdan kurtarmak için mücadele ettiği, başarılı olamayınca ise canına kıydığı sanılıyor. Turgut’un kardeşi Bülent Turgut da geçtiğimiz yıllarda ekonomik gerekçelerle intihar etmişti. 

 

Şirketini içine düştüğü ekonomik krizden kurtaramayan işadamı canına kıydı.

 

Adana Nakliyatçılar Sitesi Başkanı İzzettin Turgut, kendine ait tabancayla canına kıydı. Turgut’un; şirketini içine düştüğü ekonomik çıkmazdan kurtaramadığı için intihar ettiği ileri sürülüyor.

RENKLİ KİŞİLİĞİYLE TANINIYORDU

Adana Demirspor Kulübü’nün eski yönetim kurulu üyelerinden, sevilen ve renkli kişiliğiyle tanınan işadamı İzzettin Turgut, merkez Çukurova ilçesindeki evinde, kendine ait ruhsatlı tabancayla intihar etti. Olay yerinde hayatını kaybeden Turgut’un yaklaşık 3 aydan bu yana şirketini içine düştüğü ekonomik dar boğazdan kurtarmak için mücadele ettiği, başarılı olamayınca ise canına kıydığı sanılıyor. Turgut’un kardeşi Bülent Turgut da geçtiğimiz yıllarda ekonomik gerekçelerle intihar etmişti. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.