Necip Topuz’dan Mavi Masaya ziyaret

GÜNDEM 03.10.2019 - 13:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1030+ kez okundu.
 

Necip Topuz’dan Mavi Masaya ziyaret

  Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz Karataş’ta bir ilki gerçekleştirerek hizmetin aksamadan halka ulaşmasını sağlayacak Mavi Masa uygulamasının faaliyetlerine başlaması ile ziyarette bulunarak çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Karataş çarşı merkezinde kurulan Mavi Masa halkın sorunların ve taleplerin değerlendirilerek gerekli birimlere hızlıca iletilmesini, iş takibinin yapılmasını ve halka bilgi verilmesini sağlayacak. Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz; “Halk ile bütünleşen ve halkını dinleyerek çalışmalarına yön veren bir ekip olarak yola çıktık. Asıl amacın halka hizmet olduğu noktada halkımızdan kopuk bir çalışma sistemi içerisinde görev yapmamız beklenemez. Halkımız nasıl bize güvenerek bu göreve layık gördü ise buna uygun şekilde çalışmalarımızı gerçekleştirmeli ve halkımızı en iyi şekilde dinlemeliyiz. Uygulamaya geçirdiğimiz Mavi Masa ile halkımız sorunlarını iletmekte ve bizlerde ekiplerimiz ile koordineli bir şekilde değerlendirmemizi yaparak çalışmalarımızı talepler doğrultusunda gerçekleştirmekteyiz. Halkımız ile Belediyemiz arasındaki köprü olacak Mavi Masa uygulamamızın halkımızı rahatlatacağına inanıyor ve Karataş’a hayırlı olmasını temenni ediyorum.”  Dedi.  

 

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz Karataş’ta bir ilki gerçekleştirerek hizmetin aksamadan halka ulaşmasını sağlayacak Mavi Masa uygulamasının faaliyetlerine başlaması ile ziyarette bulunarak çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Karataş çarşı merkezinde kurulan Mavi Masa halkın sorunların ve taleplerin değerlendirilerek gerekli birimlere hızlıca iletilmesini, iş takibinin yapılmasını ve halka bilgi verilmesini sağlayacak.

Karataş Belediye Başkanı Necip Topuz; “Halk ile bütünleşen ve halkını dinleyerek çalışmalarına yön veren bir ekip olarak yola çıktık. Asıl amacın halka hizmet olduğu noktada halkımızdan kopuk bir çalışma sistemi içerisinde görev yapmamız beklenemez. Halkımız nasıl bize güvenerek bu göreve layık gördü ise buna uygun şekilde çalışmalarımızı gerçekleştirmeli ve halkımızı en iyi şekilde dinlemeliyiz. Uygulamaya geçirdiğimiz Mavi Masa ile halkımız sorunlarını iletmekte ve bizlerde ekiplerimiz ile koordineli bir şekilde değerlendirmemizi yaparak çalışmalarımızı talepler doğrultusunda gerçekleştirmekteyiz. Halkımız ile Belediyemiz arasındaki köprü olacak Mavi Masa uygulamamızın halkımızı rahatlatacağına inanıyor ve Karataş’a hayırlı olmasını temenni ediyorum.”  Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.