Nehir yaşama tutunuyor

GÜNDEM 04.11.2018 - 16:24, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1070+ kez okundu.
 

Nehir yaşama tutunuyor

Adana’da, geçtiğimiz Mayıs ayında arkadaşlarıyla parkta oyun oynuyordu küçük Nehir. Birden fenalaştı ve düştü. Hastaneye kaldırıldığında ise beyninde tümör tespit edildi. Sağ tarafı felç kaldı, ameliyat edildi, kemoterapi gördü.  TÜRKİYE ONU TANIDI Bir doktor onlara anne sütünün beyin tümörüne iyi geldiğini söyleyince ailesi sosyal medyadan kampanya başlattı. Ülkenin dört bir yanından Nehir Kumcu’ya anne sütü yolladılar. Türkiye o minik yüreği işte böyle tanıdı.  NEHİR 8 YAŞINDA  Nehir’in sağlığı iyiye gidiyor. Nehir tam 8 yaşına girdi. Ailesi ise onun için bir doğum günü partisi düzenledi. Yüzlerce kişi Nehir için geldi oraya. Çukurova ilçesindeki Limon Kafe’nin bahçesi Nehir için gelenlerle doldu taştı.  TÜRK RİDERS SÜRPRİZİ Anne Hatice ve baba Hüseyin Kumcu, Nehir için bir parti düzenlediler. Nehir’in arkadaşları, yakınları, gelen davetliler ona hediyeler verip kutlarken, Türkiye’yi dolaşan motosiklet grubu  Türk Riders de bir sürpriz yaptı Nehir için.  GRUBUN TİŞÖRTÜNÜ HEDİYE ETTİLER Motosiklet grubu üyeleri Nehir’e sadece üyelerine özel Türk Riders tişörtü hediye etti. Nehir, hemen oracıkta Türk Riders tişörtünü giydi ve grup üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi.  BULUTU NEHİR’DEN KOPARMAYIN Nehir, doğum gününde mutluydu ama köpeği Bulut’un kendisinden geri alınmak istendiğini duyunca çok üzülmüştü. Ona köpeği Bulut’un kendisinde kalacağı söylenince mutlu oldu. Nehir’in çok sevdiği Bulut isminde bir köpeği var. Yaklaşık 2 hafta bu köpeği görüyor ve sahipleniyor.  Köpeği bir vali yardımcısının kızı ve eniştesi “Bakamıyoruz” diyerek arkadaşlarına veriyor. Aradan 10 gün geçtikten sonra vali yardımcısı köpeği geri istiyor. Köpeği Nehir’e götüren kişi ise Denizli karakoluna ifadeye çağrılıyor.  Nehir’in hayata tutunması için Türkiye seferber olurken, ailesi onun üstüne titrerken, onun dizinin dibinden ayırmadığı o çok sevdiği köpeği Bulut’un zoraki istenmesi ise vicdanları yaralıyor.

Adana’da, geçtiğimiz Mayıs ayında arkadaşlarıyla parkta oyun oynuyordu küçük Nehir. Birden fenalaştı ve düştü. Hastaneye kaldırıldığında ise beyninde tümör tespit edildi. Sağ tarafı felç kaldı, ameliyat edildi, kemoterapi gördü. 

TÜRKİYE ONU TANIDI
Bir doktor onlara anne sütünün beyin tümörüne iyi geldiğini söyleyince ailesi sosyal medyadan kampanya başlattı. Ülkenin dört bir yanından Nehir Kumcu’ya anne sütü yolladılar. Türkiye o minik yüreği işte böyle tanıdı. 
NEHİR 8 YAŞINDA 
Nehir’in sağlığı iyiye gidiyor. Nehir tam 8 yaşına girdi. Ailesi ise onun için bir doğum günü partisi düzenledi. Yüzlerce kişi Nehir için geldi oraya. Çukurova ilçesindeki Limon Kafe’nin bahçesi Nehir için gelenlerle doldu taştı. 
TÜRK RİDERS SÜRPRİZİ
Anne Hatice ve baba Hüseyin Kumcu, Nehir için bir parti düzenlediler. Nehir’in arkadaşları, yakınları, gelen davetliler ona hediyeler verip kutlarken, Türkiye’yi dolaşan motosiklet grubu  Türk Riders de bir sürpriz yaptı Nehir için. 
GRUBUN TİŞÖRTÜNÜ HEDİYE ETTİLER
Motosiklet grubu üyeleri Nehir’e sadece üyelerine özel Türk Riders tişörtü hediye etti. Nehir, hemen oracıkta Türk Riders tişörtünü giydi ve grup üyeleriyle hatıra fotoğrafı çektirdi. 
BULUTU NEHİR’DEN KOPARMAYIN
Nehir, doğum gününde mutluydu ama köpeği Bulut’un kendisinden geri alınmak istendiğini duyunca çok üzülmüştü. Ona köpeği Bulut’un kendisinde kalacağı söylenince mutlu oldu. Nehir’in çok sevdiği Bulut isminde bir köpeği var. Yaklaşık 2 hafta bu köpeği görüyor ve sahipleniyor. 
Köpeği bir vali yardımcısının kızı ve eniştesi “Bakamıyoruz” diyerek arkadaşlarına veriyor. Aradan 10 gün geçtikten sonra vali yardımcısı köpeği geri istiyor. Köpeği Nehir’e götüren kişi ise Denizli karakoluna ifadeye çağrılıyor. 
Nehir’in hayata tutunması için Türkiye seferber olurken, ailesi onun üstüne titrerken, onun dizinin dibinden ayırmadığı o çok sevdiği köpeği Bulut’un zoraki istenmesi ise vicdanları yaralıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.