Nermin Abla’ya hazin veda!

GÜNDEM 30.01.2018 - 15:05, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1420+ kez okundu.
 

Nermin Abla’ya hazin veda!

Adana’da yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayıp hayata gözlerini kapayan Adana Büyükşehir Belediyesi Eski Genel Sekreter Yardımcısı Nermin Akray, asri mezarlıkta gözyaşlarıyla toprağa verildi.  ALDIRMAZ DA KATILDI  Akray için 37 yıl görev yaptığı Adana Büyükşehir Belediyesi Tarihi Taşbina önünde tören düzenlendi. Törene, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Eski Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Zihni Aldırmaz, Eski Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay ile mesai arkadaşları katıldı. Duygulu anların yaşandığı cenaze töreninde Akray’ın arkadaşları gözyaşlarına boğuldu.  “EMEKLİ OLMAMASI İÇİN ISRAR ETTİM” Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Akray, 2017 yılında emekli olmuştu. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sinan Gül, Akray’ın önemli görevler üstlendiğini hatırlatarak, çalışanların “Nermin Abla”sı olduğunu söyledi. Başkan Hüseyin Sözlü ise Akray’a emekli olmaması için ısrar ettiğini anlattı.  GÜL DÖKTÜLER Törenin sonunda Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile Eski Başkanvekili Zihni Aldırmaz ve birlikte görev yaptığı mesai arkadaşları, Akray’ın tabutuna gül döktü. Akray’ın cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından asri mezarlıkta defnedildi. Bu arada, birlikte görev yaptığı arkadaşları tabuta gül dökerken gözyaşlarına boğuldu.

Adana’da yakalandığı amansız hastalıktan kurtulamayıp hayata gözlerini kapayan Adana Büyükşehir Belediyesi Eski Genel Sekreter Yardımcısı Nermin Akray, asri mezarlıkta gözyaşlarıyla toprağa verildi. 

ALDIRMAZ DA KATILDI 
Akray için 37 yıl görev yaptığı Adana Büyükşehir Belediyesi Tarihi Taşbina önünde tören düzenlendi. Törene, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Eski Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Zihni Aldırmaz, Eski Pozantı Belediye Başkanı Mustafa Çay ile mesai arkadaşları katıldı. Duygulu anların yaşandığı cenaze töreninde Akray’ın arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. 
“EMEKLİ OLMAMASI İÇİN ISRAR ETTİM”
Adana Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Akray, 2017 yılında emekli olmuştu. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Sinan Gül, Akray’ın önemli görevler üstlendiğini hatırlatarak, çalışanların “Nermin Abla”sı olduğunu söyledi. Başkan Hüseyin Sözlü ise Akray’a emekli olmaması için ısrar ettiğini anlattı. 
GÜL DÖKTÜLER
Törenin sonunda Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü ile Eski Başkanvekili Zihni Aldırmaz ve birlikte görev yaptığı mesai arkadaşları, Akray’ın tabutuna gül döktü. Akray’ın cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından asri mezarlıkta defnedildi. Bu arada, birlikte görev yaptığı arkadaşları tabuta gül dökerken gözyaşlarına boğuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.