NİSAN’DA ADANA’DA İKİ FUAR VAR!

GÜNDEM 19.03.2019 - 17:12, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1971+ kez okundu.
 

NİSAN’DA ADANA’DA İKİ FUAR VAR!

Portakal Çiçeği Karnavalı ile Nisan’da canlanacak Adana’da, TÜYAP da Nisan ayında önemli iki fuara ev sahipliği yapacak. TÜYAP Adana Fuarcılık Bölge Müdürü Salih Gökmen, 10-14 Nisan tarihleri arasında, iki yıl düzenlenmeyen Çukurova Ahşap İşleme Makineleri ve Mobilya Yan Sanayi Fuarı, 25-28 Nisan tarihleri arasında ise ilk kez Çukurova Gıda Fuarı düzenleyeceklerini söyledi. Gazetemiz Kurucusu Hakan Denizli’yi Pazarlama Uzmanı Şerife Yılmaz ile birlikte ziyaret eden Gökmen, Nisan ayındaki fuarlarla şehre ve Adana ekonomisine canlılık geleceğini bildirdi. Çukurova Ahşap İşleme Makineleri ve Mobilya Yan Sanayi Fuarı’na Adana’nın yanı sıra Bursa, Ankara, İzmir, İstanbul, Gaziantep ve Diyarbakır’dan 35 firmanın katılacağını hatırlatan Gökmen, 51 ilden mobilya imalatı yapanları otobüslerle fuara getirmeyi planladıklarını, 100 dolayında yabancı yatırımcının da fuarı gezeceğini kaydetti. GEÇEN YIL DURGUNLUĞU FUARLA AŞTILAR 1-6 Ekim tarihleri arasındaki Çukurova Mobilya Fuarı’na büyük ilgi olduğunu anlatan Gökmen, 6370 metrekarelik alandan yüzde 93’lük kısmın satışının yapıldığını, ellerinde yalnızca 700 metrekarelik bölüm kaldığını vurguladı. Geçen yılki fuarın başarısından dolayı firmaların bu yıl fuara rağbet ettiğine dikkat çeken Gökmen, “Geçen yıl mobilya sektörü piyasadaki durgunluğu Adana’daki fuarla büyük oranda aştı. Normal şartlarda mobilyacılar ekim, kasım, aralık aylarında çalışanlarına ücretsiz izin yaptıracakken fuardaki siparişlerle işleri açıldı ve sezonu iyi kapadılar” diye konuştu. HAZER AMANİ ADANA’YA GELİYOR Gökmen, 25 ile 28 Nisan tarihleri arasında 4 gün sürecek Çukurova Gıda Fuarı ile dikkatleri yeniden Adana’ya çekeceklerine inandığını söyledi. Türkiye Aşçılar Federasyonu ile birlikte organize edecekleri fuarda, ünlü otellerdeki şeflerin etkinlik yapacaklarını bildirdi. Fuarda 6 mutfak kurarak, 869 barkodlu yerli ürünlerin tüketilmesine katkı sağlayacaklarını ifade eden TÜYAP Adana Fuarcılık Bölge Müdürü Salih Gökmen, sloganlarının ise “Yerli ise yeriz” olacağını hatırlattı. Mutfaklarda şehrin önemli isimlerinin eşleri ile birlikte şeflerin yardımıyla yemek yapacaklarını dile getiren Gökmen, Çukurova Genç Aşçılar Yarışması ile lise ve üniversitelerin gastronomi bölümünde öğrenim gören öğrenciler için yarışma düzenleyeceklerini anlattı. Çukurova Gıda Fuarı’nda ünlü şef Hazer Amani’de etkinlik gerçekleştirecek.   

Portakal Çiçeği Karnavalı ile Nisan’da canlanacak Adana’da, TÜYAP da Nisan ayında önemli iki fuara ev sahipliği yapacak.

TÜYAP Adana Fuarcılık Bölge Müdürü Salih Gökmen, 10-14 Nisan tarihleri arasında, iki yıl düzenlenmeyen Çukurova Ahşap İşleme Makineleri ve Mobilya Yan Sanayi Fuarı, 25-28 Nisan tarihleri arasında ise ilk kez Çukurova Gıda Fuarı düzenleyeceklerini söyledi.

Gazetemiz Kurucusu Hakan Denizli’yi Pazarlama Uzmanı Şerife Yılmaz ile birlikte ziyaret eden Gökmen, Nisan ayındaki fuarlarla şehre ve Adana ekonomisine canlılık geleceğini bildirdi. Çukurova Ahşap İşleme Makineleri ve Mobilya Yan Sanayi Fuarı’na Adana’nın yanı sıra Bursa, Ankara, İzmir, İstanbul, Gaziantep ve Diyarbakır’dan 35 firmanın katılacağını hatırlatan Gökmen, 51 ilden mobilya imalatı yapanları otobüslerle fuara getirmeyi planladıklarını, 100 dolayında yabancı yatırımcının da fuarı gezeceğini kaydetti.

GEÇEN YIL DURGUNLUĞU FUARLA AŞTILAR

1-6 Ekim tarihleri arasındaki Çukurova Mobilya Fuarı’na büyük ilgi olduğunu anlatan Gökmen, 6370 metrekarelik alandan yüzde 93’lük kısmın satışının yapıldığını, ellerinde yalnızca 700 metrekarelik bölüm kaldığını vurguladı. Geçen yılki fuarın başarısından dolayı firmaların bu yıl fuara rağbet ettiğine dikkat çeken Gökmen, “Geçen yıl mobilya sektörü piyasadaki durgunluğu Adana’daki fuarla büyük oranda aştı. Normal şartlarda mobilyacılar ekim, kasım, aralık aylarında çalışanlarına ücretsiz izin yaptıracakken fuardaki siparişlerle işleri açıldı ve sezonu iyi kapadılar” diye konuştu.

HAZER AMANİ ADANA’YA GELİYOR

Gökmen, 25 ile 28 Nisan tarihleri arasında 4 gün sürecek Çukurova Gıda Fuarı ile dikkatleri yeniden Adana’ya çekeceklerine inandığını söyledi. Türkiye Aşçılar Federasyonu ile birlikte organize edecekleri fuarda, ünlü otellerdeki şeflerin etkinlik yapacaklarını bildirdi. Fuarda 6 mutfak kurarak, 869 barkodlu yerli ürünlerin tüketilmesine katkı sağlayacaklarını ifade eden TÜYAP Adana Fuarcılık Bölge Müdürü Salih Gökmen, sloganlarının ise “Yerli ise yeriz” olacağını hatırlattı. Mutfaklarda şehrin önemli isimlerinin eşleri ile birlikte şeflerin yardımıyla yemek yapacaklarını dile getiren Gökmen, Çukurova Genç Aşçılar Yarışması ile lise ve üniversitelerin gastronomi bölümünde öğrenim gören öğrenciler için yarışma düzenleyeceklerini anlattı. Çukurova Gıda Fuarı’nda ünlü şef Hazer Amani’de etkinlik gerçekleştirecek. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.