NURUS’TAN ENFLASYONLA MÜCADELEYE DESTEK

SİYASET 13.10.2018 - 14:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1645+ kez okundu.
 

NURUS’TAN ENFLASYONLA MÜCADELEYE DESTEK

  NURUS YÖNETİM KURULU BAŞKANI GÜRAN GÖKYAY: “TÜM PERAKENDE ÜRÜNLERİMİZDE YIL SONUNA KADAR %25 İNDİRİM YAPIYORUZ” Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından açıklanan “Enflasyonla Topyekun Mücadeleye Destek Programı”naTürk endüstriyel tasarımının lider firması Nurus’tan da destek geldi. Nurus Yönetim Kurulu Başkanı Güran Gökyay yaptığı açıklamada, “Ekonomimizin içinde bulunduğu sıkıntılı dönemi, kamu ve özel sektörümüzün güçlü koordinasyonuyla sağlanan milli dayanışmayla, ülkemize ve insanımıza duyduğumuz bağlılık ve inançla; bir olarak, beraber olarak atlatacağımızdan asla şüphe duymuyoruz.Tüm perakende ürünlerimizde yıl sonuna kadar %25 oranında indirim yapıyoruz. Türkiye kazanacak, hep birlikte kazanacağız” dedi. Nurus Yönetim Kurulu Başkanı Güran Gökyay tarafından yapılan açıklama şöyle: “Türkiye’nin 90 yıllık sanayi şirketi Nurus olarak, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliği, Hazine ve Maliye Bakanlığımızın öncülüğü ve tüm bakanlıklarımızın koordinasyonuyla başlatılan ‘Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı’na destek veriyoruz. Cumhuriyetin ilk yıllarında kurulan, ülkemizin sosyal ve ekonomik kalkınmasının öncü aktörleri arasında yer alan, bugün Anadolu’nun ve dünyanın dört bir yanında üretim yaparak Türk tasarımlarını uluslararası pazarlarda gururla temsil eden bir sanayi şirketiyiz. Ekonomimizin içinde bulunduğu sıkıntılı dönemi, kamu ve özel sektörümüzün güçlü koordinasyonuyla sağlanan milli dayanışmayla, ülkemize ve insanımıza duyduğumuz bağlılık ve inançla; bir olarak, beraber olarak atlatacağımızdan asla şüphe duymuyoruz. Enflasyonla etkin mücadeleye, fiyat istikrarının sağlanmasına, ekonomide güven ortamının tesis edilmesine, yerli ve yabancı yatırımcılara Türkiye’nin güçlü ve istikrarlı bir liman olduğu garantisinin verilmesine ve sürdürülebilir büyümeye katkı sağlayacağına yürekten inandığımız bu seferberliğe biz de omuz veriyoruz. Bu anlamda ‘Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı’na katılım göstererek tüm perakende ürünlerimizde yıl sonuna kadar %25 oranında indirim yapıyoruz. Türkiye kazanacak, hep birlikte kazanacağız.Kamuoyuna saygıyla duyururuz.”  

 

NURUS YÖNETİM KURULU BAŞKANI GÜRAN GÖKYAY:

“TÜM PERAKENDE ÜRÜNLERİMİZDE YIL SONUNA KADAR %25 İNDİRİM YAPIYORUZ”

Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından açıklanan “Enflasyonla Topyekun Mücadeleye Destek Programı”naTürk endüstriyel tasarımının lider firması Nurus’tan da destek geldi. Nurus Yönetim Kurulu Başkanı Güran Gökyay yaptığı açıklamada, “Ekonomimizin içinde bulunduğu sıkıntılı dönemi, kamu ve özel sektörümüzün güçlü koordinasyonuyla sağlanan milli dayanışmayla, ülkemize ve insanımıza duyduğumuz bağlılık ve inançla; bir olarak, beraber olarak atlatacağımızdan asla şüphe duymuyoruz.Tüm perakende ürünlerimizde yıl sonuna kadar %25 oranında indirim yapıyoruz. Türkiye kazanacak, hep birlikte kazanacağız” dedi.

Nurus Yönetim Kurulu Başkanı Güran Gökyay tarafından yapılan açıklama şöyle:

“Türkiye’nin 90 yıllık sanayi şirketi Nurus olarak, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliği, Hazine ve Maliye Bakanlığımızın öncülüğü ve tüm bakanlıklarımızın koordinasyonuyla başlatılan ‘Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı’na destek veriyoruz.

Cumhuriyetin ilk yıllarında kurulan, ülkemizin sosyal ve ekonomik kalkınmasının öncü aktörleri arasında yer alan, bugün Anadolu’nun ve dünyanın dört bir yanında üretim yaparak Türk tasarımlarını uluslararası pazarlarda gururla temsil eden bir sanayi şirketiyiz.

Ekonomimizin içinde bulunduğu sıkıntılı dönemi, kamu ve özel sektörümüzün güçlü koordinasyonuyla sağlanan milli dayanışmayla, ülkemize ve insanımıza duyduğumuz bağlılık ve inançla; bir olarak, beraber olarak atlatacağımızdan asla şüphe duymuyoruz.

Enflasyonla etkin mücadeleye, fiyat istikrarının sağlanmasına, ekonomide güven ortamının tesis edilmesine, yerli ve yabancı yatırımcılara Türkiye’nin güçlü ve istikrarlı bir liman olduğu garantisinin verilmesine ve sürdürülebilir büyümeye katkı sağlayacağına yürekten inandığımız bu seferberliğe biz de omuz veriyoruz.

Bu anlamda ‘Enflasyonla Topyekun Mücadele Programı’na katılım göstererek tüm perakende ürünlerimizde yıl sonuna kadar %25 oranında indirim yapıyoruz. Türkiye kazanacak, hep birlikte kazanacağız.Kamuoyuna saygıyla duyururuz.”

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.