Öcal, dolandırıcılara karşı uyardı

27.02.2017 - 17:03, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 3039+ kez okundu.
 

Öcal, dolandırıcılara karşı uyardı

  Adana Oto Galericiler Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Öcal, esnafı dolandırıcılara karşı uyardı. AYNI İSİMLER-FARKLI FOTOĞRAFLAR Başkan Öcal, sosyal medya hesabı üzerinden, “Bu şahıslar sahte evrakla işlem yapıyorlarmış. Dikkatli olalım” şeklinde paylaşımda bulundu. Başkan İbrahim Öcal’ın paylaşımındaki ehliyet ve nüfus cüzdanlarında aynı isimlerin farklı fotoğrafları olduğu görüldü.  Öcal, olası bir dolandırıcılık olmaması için tüm esnafı bilgilendirdi.    

 

Adana Oto Galericiler Sitesi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Öcal, esnafı dolandırıcılara karşı uyardı.

AYNI İSİMLER-FARKLI FOTOĞRAFLAR

Başkan Öcal, sosyal medya hesabı üzerinden, “Bu şahıslar sahte evrakla işlem yapıyorlarmış. Dikkatli olalım” şeklinde paylaşımda bulundu. Başkan İbrahim Öcal’ın paylaşımındaki ehliyet ve nüfus cüzdanlarında aynı isimlerin farklı fotoğrafları olduğu görüldü.  Öcal, olası bir dolandırıcılık olmaması için tüm esnafı bilgilendirdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.