OĞLUMUN MEZARINI YIKTILAR!

19.07.2019 - 15:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1572+ kez okundu.
 

OĞLUMUN MEZARINI YIKTILAR!

Adana’da 16 yaşındaki oğlu Sıddık Murat Güzelkabaağaç’ı lösemiden kaybeden Sevilay Kaygısız, 1,5 yıldan bu yana acısına katlanmaya çalışıyor. Her gün iş çıkışı oğlunun mezarını ziyaret ettiğini söyleyen gözü yaşlı anne, oğlunun mezarının ayrıldığı eşi ve ailesince parayla adam tutularak yıktırıldığını ileri sürüyor. Kaygısız, sebebini sorduğu eski eşinin kendisine, “Mezarın duvarı, babamın mezarına baskı yapıyordu, ondan yıktık” dediğini söyledi.  Sevilay Kaygısız, yaşamının 3 yıl önce rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan oğlu Sıddık Murat Güzelkabaağaç’a lösemi teşhisi konulmasıyla değiştiğini söyledi. Evladının gözünün önünde eridiğini anlatan Kaygısız, oğlunun tedaviye olumlu yanıt vermediğini ve 21 Ekim 2017 tarihinde hayata gözlerini yumduğunu kaydetti. Sıddık Murat Güzelkabaağaç, aile mezarlığında dedesinin yanında defnedildi.  Bir süre sonra eşi Mustafa Güzelkabaağaç’tan boşanan Sevilay Kaygısız, her gün iş çıkışı mezarını ziyaret edip kendini teselli etmeye çalışıyor. Çalışmaya başladıktan sonra oğlunun mezarını yaptıran Kaygısız, mezarın eşi ve yakınları tarafından, parayla adam tutularak yıktırıldığını iddia etti.  Sevilay Kaygısız, “Eski eşim bu duruma, ‘Oğlunun mezarına ait mermer, babamın mezarına baskı yapıp, ağırlık oluşturuyor’ yanıtını verdi. Babası öleli 30 yıl olmuş, şimdi mi akıllarına geldi? Bana ikinci darbeyi vurdu, oğlumun kemiklerini sızlattı, yüreğimi yaktılar” diye ağladı.  Gözü yaşlı kadın şunları söyledi: “Ben onlara ne yaptım? Evladımı kaybedince canımdan can gitti. Onun acısına katlanmak, yokluğunu hmek benim için çok zor. Her geçen gün daha zor geliyor. Her gün iş çıkışı oğlumun mezarını ziyaret edip, onunla dertleşiyordum. O benim dert ortağım, sırdaşım, arkadaşımdı.”

Adana’da 16 yaşındaki oğlu Sıddık Murat Güzelkabaağaç’ı lösemiden kaybeden Sevilay Kaygısız, 1,5 yıldan bu yana acısına katlanmaya çalışıyor. Her gün iş çıkışı oğlunun mezarını ziyaret ettiğini söyleyen gözü yaşlı anne, oğlunun mezarının ayrıldığı eşi ve ailesince parayla adam tutularak yıktırıldığını ileri sürüyor. Kaygısız, sebebini sorduğu eski eşinin kendisine, “Mezarın duvarı, babamın mezarına baskı yapıyordu, ondan yıktık” dediğini söyledi. 

Sevilay Kaygısız, yaşamının 3 yıl önce rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan oğlu Sıddık Murat Güzelkabaağaç’a lösemi teşhisi konulmasıyla değiştiğini söyledi. Evladının gözünün önünde eridiğini anlatan Kaygısız, oğlunun tedaviye olumlu yanıt vermediğini ve 21 Ekim 2017 tarihinde hayata gözlerini yumduğunu kaydetti. Sıddık Murat Güzelkabaağaç, aile mezarlığında dedesinin yanında defnedildi. 
Bir süre sonra eşi Mustafa Güzelkabaağaç’tan boşanan Sevilay Kaygısız, her gün iş çıkışı mezarını ziyaret edip kendini teselli etmeye çalışıyor. Çalışmaya başladıktan sonra oğlunun mezarını yaptıran Kaygısız, mezarın eşi ve yakınları tarafından, parayla adam tutularak yıktırıldığını iddia etti. 
Sevilay Kaygısız, “Eski eşim bu duruma, ‘Oğlunun mezarına ait mermer, babamın mezarına baskı yapıp, ağırlık oluşturuyor’ yanıtını verdi. Babası öleli 30 yıl olmuş, şimdi mi akıllarına geldi? Bana ikinci darbeyi vurdu, oğlumun kemiklerini sızlattı, yüreğimi yaktılar” diye ağladı. 
Gözü yaşlı kadın şunları söyledi: “Ben onlara ne yaptım? Evladımı kaybedince canımdan can gitti. Onun acısına katlanmak, yokluğunu hmek benim için çok zor. Her geçen gün daha zor geliyor. Her gün iş çıkışı oğlumun mezarını ziyaret edip, onunla dertleşiyordum. O benim dert ortağım, sırdaşım, arkadaşımdı.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.