Öğrenciler ilk kez kan vermenin heyecanını yaşadı

02.05.2018 - 11:49, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2704+ kez okundu.
 

Öğrenciler ilk kez kan vermenin heyecanını yaşadı

  ADANA/ Türk Kızılay’ı Adana Şubesi, “Ulusal Kan Temini Projesi” kapsamında ülkenin kan ihtiyacını karşılamaya yönelik faaliyetleri sürdürüyor. Kişi, kurum ve kuruluşlarda gönüllü ve sürekli bağışçı sayısını artırmak için devamlı kampanyalar düzenleyen Kızılay Adana Şubesi’ne sunulan destekler artıyor.  Kızılay’ın çalışmaları kapsamında Seyhan Rotary Anadolu Lisesi bahçesinde kurulan çadırda öğrenciler, veliler ve öğretmenler kan ve kök hücre bağışında bulundu. ÖĞRENCİLER İLK KEZ KAN BAĞIŞLADI Seyhan Rotary Anadolu Lisesi Müdürü Sait Karadağ’ın ev sahipliğinde düzenlenen organizasyonda katılımcılar kan bağışında bulunmak için sıraya girdi. 18 yaşını dolduran öğrenciler ilk kez kan vermenin heyecanını ve mutluluğunu yaşadı. “GENÇLER ÖRNEK BİR DAVRANIŞ SERGİLİYOR” Türk Kızılay’ı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, düzenli kan bağışçısı olan Okul Müdürü Karadağ’a katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim etti. Kan bağının bir vatandaşlık görevi olduğunu ifade eden Saygılı, bu bilinçle hareket eden öğrenci, öğretmen ve velileri kutladı. Tür toplumunun “iyilik eli” olan Kızılay’a gençlerin ömür boyu sahip çıkmalarını isteyen Saygılı, “Kan dökülen bir dünyada gençlerimiz kan bağışında bulunarak erdemli ve örnek bir davranış sergiliyor. Bunlara rehberlik yapan Okul Müdürü Sait Karadağ ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

 

ADANA/ Türk Kızılay’ı Adana Şubesi, “Ulusal Kan Temini Projesi” kapsamında ülkenin kan ihtiyacını karşılamaya yönelik faaliyetleri sürdürüyor. Kişi, kurum ve kuruluşlarda gönüllü ve sürekli bağışçı sayısını artırmak için devamlı kampanyalar düzenleyen Kızılay Adana Şubesi’ne sunulan destekler artıyor.  Kızılay’ın çalışmaları kapsamında Seyhan Rotary Anadolu Lisesi bahçesinde kurulan çadırda öğrenciler, veliler ve öğretmenler kan ve kök hücre bağışında bulundu.

ÖĞRENCİLER İLK KEZ KAN BAĞIŞLADI

Seyhan Rotary Anadolu Lisesi Müdürü Sait Karadağ’ın ev sahipliğinde düzenlenen organizasyonda katılımcılar kan bağışında bulunmak için sıraya girdi. 18 yaşını dolduran öğrenciler ilk kez kan vermenin heyecanını ve mutluluğunu yaşadı.

“GENÇLER ÖRNEK BİR DAVRANIŞ SERGİLİYOR”

Türk Kızılay’ı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, düzenli kan bağışçısı olan Okul Müdürü Karadağ’a katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim etti.

Kan bağının bir vatandaşlık görevi olduğunu ifade eden Saygılı, bu bilinçle hareket eden öğrenci, öğretmen ve velileri kutladı. Tür toplumunun “iyilik eli” olan Kızılay’a gençlerin ömür boyu sahip çıkmalarını isteyen Saygılı, “Kan dökülen bir dünyada gençlerimiz kan bağışında bulunarak erdemli ve örnek bir davranış sergiliyor. Bunlara rehberlik yapan Okul Müdürü Sait Karadağ ve öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.