ÖĞRENCİLER PİKNİKTE STRES ATTI

GÜNDEM 06.05.2019 - 17:03, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2297+ kez okundu.
 

ÖĞRENCİLER PİKNİKTE STRES ATTI

Adana’da havaların ısınmasını fırsat bilen Gazi Ortaokulu 5-G sınıfı öğrencileri, anne babaları ve öğretmenleriyle piknik yapıp stres attı. VELİLERLE BİRLİKTE Baraj Çamlığı’ndaki etkinliğe sınıf öğretmeni Hacı Murat Türe, Matematik öğretmeni Hakan Dönmez, 15’e yakın öğrenci ile velileri katıldı. Burada gönüllerince eğlenen öğrenciler, annelerinin hazırladığı pasta, böreklerle her biri birbirinden leziz yemeklerden yedi. GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER Daha sonra öğrenciler satranç, voleybol, futbol, yakar top oynayıp arkadaşlarından bağlama resitali dinledi. Öğretmenler Türe ve Dönmez, ailelerin isteği üzerine öğrencilerin eğitim durumları hakkında bilgi verip onların sorunlarını dinledi.   

Adana’da havaların ısınmasını fırsat bilen Gazi Ortaokulu 5-G sınıfı öğrencileri, anne babaları ve öğretmenleriyle piknik yapıp stres attı.

VELİLERLE BİRLİKTE

Baraj Çamlığı’ndaki etkinliğe sınıf öğretmeni Hacı Murat Türe, Matematik öğretmeni Hakan Dönmez, 15’e yakın öğrenci ile velileri katıldı. Burada gönüllerince eğlenen öğrenciler, annelerinin hazırladığı pasta, böreklerle her biri birbirinden leziz yemeklerden yedi.

GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

Daha sonra öğrenciler satranç, voleybol, futbol, yakar top oynayıp arkadaşlarından bağlama resitali dinledi. Öğretmenler Türe ve Dönmez, ailelerin isteği üzerine öğrencilerin eğitim durumları hakkında bilgi verip onların sorunlarını dinledi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.