Öğrenciler tarihi ve kültürel yerleri gezdiler

SPOR 03.08.2017 - 15:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2505+ kez okundu.
 

Öğrenciler tarihi ve kültürel yerleri gezdiler

  Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Yüreğir Gençlik Merkezi tarafından “Dini İlimler Atölyesi” kapsamında Kur’an-ı Kerim ve Meali eğitimlerinden faydalanan öğrenci grupları ile velileri gençlik liderleri ve öğretmenleri eşliğinde Çoban Dede Türbesi’ne ziyaret gerçekleştirdi. Gençlerin ilde ki muhteşem tarihi yerleri ve kültürel yerlerini öğrenmeleri amacıyla Çoban Dede Türbesi’ne gerçekleştirilen ziyarette öğrenciler gençlik liderleri ve öğretmenleri eşliğinde türbe etrafında dualar okudu.  Öğrencilerden bazıları sırayla öğrendikleri duaları da sesli okudular. Çoban Dede Türbesi çevresinde bulunan hayvanat bahçesini de gezen öğrenci ve velilere Yüreğir Gençlik Merkezi tarafından dondurma ikramı yapıldı.

 

Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Yüreğir Gençlik Merkezi tarafından “Dini İlimler Atölyesi” kapsamında Kur’an-ı Kerim ve Meali eğitimlerinden faydalanan öğrenci grupları ile velileri gençlik liderleri ve öğretmenleri eşliğinde Çoban Dede Türbesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.

Gençlerin ilde ki muhteşem tarihi yerleri ve kültürel yerlerini öğrenmeleri amacıyla Çoban Dede Türbesi’ne gerçekleştirilen ziyarette öğrenciler gençlik liderleri ve öğretmenleri eşliğinde türbe etrafında dualar okudu.

 Öğrencilerden bazıları sırayla öğrendikleri duaları da sesli okudular.

Çoban Dede Türbesi çevresinde bulunan hayvanat bahçesini de gezen öğrenci ve velilere Yüreğir Gençlik Merkezi tarafından dondurma ikramı yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.