Öğrenciler tarafından Bilim Fuarı açıldı

GENÇLİK 10.05.2016 - 16:28, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2660+ kez okundu.
 

Öğrenciler tarafından Bilim Fuarı açıldı

  ADANA – Adana’nın merkez Karaisalı ilçesinde Atatürk Ortaokulu ile TÜBİTAK’ın ortaklaşa gerçekleştirdiği 4006 Bilim Fuarı Atatürk Ortaokulu bahçesinde açıldı. Fuarın açılış kurdelesini Karaisalı Kaymakamı Mehmet Tunç, Belediye Başkanı Saadettin Aslan ve öğretmenler kesti. Açılışın ardından öğrencilerin hazırladığı projeleri tek tek inceleyen Kaymakam Mehmet Tunç ve Belediye Başkanı Saadettin Aslan, minik öğrencilerle yakından ilgilendiler. Öğrencilerin hazırladığı projeler ile öğrencilerin birçoğu yarışmaya katılmaya hazırlanıyor. TUBİTAK Bilim Fuarı etkinliğinde konuşan Okul Müdürü Mehmet Öveç, “Bu fuar bir yarışma etkinliği değildir. Bu fuarların amacı öğrencilerin ürettikleri bilimsel bilgileri arkadaşlarıyla, öğretmenleriyle ve ilgi duyan herkesle paylaşmalarını sağlayacak eğitici, öğretici ve eğlendirici bir ortam oluşturmaktadır. Bu ortamda araştırmasını sunan öğrenciler, üretebilmenin heyecanını, ürettiğini başkaları ile paylaşmasının coşkusunu ve bunların kendisinde oluşturduğu özgüven duygusunu yaşayacaktır” dedi. FOTOĞRAFLI: Adana’nın merkez Karaisalı ilçesinde Atatürk Ortaokulu ile TÜBİTAK’ın ortaklaşa gerçekleştirdiği 4006 Bilim Fuarı Atatürk Ortaokulu bahçesinde açıldı. (EGEMEN)  

 

ADANA – Adana’nın merkez Karaisalı ilçesinde Atatürk Ortaokulu ile TÜBİTAK’ın ortaklaşa gerçekleştirdiği 4006 Bilim Fuarı Atatürk Ortaokulu bahçesinde açıldı.

Fuarın açılış kurdelesini Karaisalı Kaymakamı Mehmet Tunç, Belediye Başkanı Saadettin Aslan ve öğretmenler kesti. Açılışın ardından öğrencilerin hazırladığı projeleri tek tek inceleyen Kaymakam Mehmet Tunç ve Belediye Başkanı Saadettin Aslan, minik öğrencilerle yakından ilgilendiler. Öğrencilerin hazırladığı projeler ile öğrencilerin birçoğu yarışmaya katılmaya hazırlanıyor.

TUBİTAK Bilim Fuarı etkinliğinde konuşan Okul Müdürü Mehmet Öveç, “Bu fuar bir yarışma etkinliği değildir. Bu fuarların amacı öğrencilerin ürettikleri bilimsel bilgileri arkadaşlarıyla, öğretmenleriyle ve ilgi duyan herkesle paylaşmalarını sağlayacak eğitici, öğretici ve eğlendirici bir ortam oluşturmaktadır. Bu ortamda araştırmasını sunan öğrenciler, üretebilmenin heyecanını, ürettiğini başkaları ile paylaşmasının coşkusunu ve bunların kendisinde oluşturduğu özgüven duygusunu yaşayacaktır” dedi.

FOTOĞRAFLI: Adana’nın merkez Karaisalı ilçesinde Atatürk Ortaokulu ile TÜBİTAK’ın ortaklaşa gerçekleştirdiği 4006 Bilim Fuarı Atatürk Ortaokulu bahçesinde açıldı. (EGEMEN)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.