ÖĞRENCİLERDEN “GERÇEK YALANLAR” RESİM SERGİSİ

GÜNDEM 07.05.2019 - 13:17, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1643+ kez okundu.
 

ÖĞRENCİLERDEN “GERÇEK YALANLAR” RESİM SERGİSİ

    ADANA / Adana’nın merkez Yüreğir ilçesi TOKİ Köprülü Anadolu Lisesi öğrencileri, birbirinden değerli eserlerin yer aldığı “Gerçek Yalanlar” adlı resim sergisini Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde, sanatseverlerle buluşturdu.   Resim öğretmenleri Gökhan Şahin ve Gonca Gök rehberliğinde, akrilik boya, Pastel boya, sulu ve guaj boya, renkli kuru boyalar ve Hat sanatı eserlerinden oluşan sergi, yoğun ilgiyle karşılandı.   “Gerçek Yalanlar” konulu resim sergisinde, 12 tuval üzerine akrilik boya ve yağlıboya, 17 pastel boya, 5 Hat sanatı, 3 guvaj boya, 3 sulu boya, 10 karakalem portre ve 22 kuru boya kalem resimden oluşan 73 eser yer aldı.   Resim Öğretmenleri Gökhan Şahin ve Gonca Gök, bu tür çalışmalarla öğrencilerinin duygu ve düşüncelerini sanat ve renklerin dili yoluyla anlatabilme imkânı sunmalarını sağladıklarını belirterek, “Öğrencilerimiz bu sergi için yıl boyunca büyük özveri ile çalıştılar. Şimdi bu emeklerini sergilemek onları da bizi de mutlu etti. Öğrencilerimizin büyük emek ve şevkle çalışıp açtıkları bu sergide bize ev sahipliği yapan ilgi ve alakasını bizden esirgemeyen, sanatı ve sanatçıyı sanatseverlerle buluşturan Optimum yetkililerine teşekkür ediyoruz” dediler.

 

 

ADANA / Adana’nın merkez Yüreğir ilçesi TOKİ Köprülü Anadolu Lisesi öğrencileri, birbirinden değerli eserlerin yer aldığı “Gerçek Yalanlar” adlı resim sergisini Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde, sanatseverlerle buluşturdu.

 

Resim öğretmenleri Gökhan Şahin ve Gonca Gök rehberliğinde, akrilik boya, Pastel boya, sulu ve guaj boya, renkli kuru boyalar ve Hat sanatı eserlerinden oluşan sergi, yoğun ilgiyle karşılandı.

 

“Gerçek Yalanlar” konulu resim sergisinde, 12 tuval üzerine akrilik boya ve yağlıboya, 17 pastel boya, 5 Hat sanatı, 3 guvaj boya, 3 sulu boya, 10 karakalem portre ve 22 kuru boya kalem resimden oluşan 73 eser yer aldı.

 

Resim Öğretmenleri Gökhan Şahin ve Gonca Gök, bu tür çalışmalarla öğrencilerinin duygu ve düşüncelerini sanat ve renklerin dili yoluyla anlatabilme imkânı sunmalarını sağladıklarını belirterek, “Öğrencilerimiz bu sergi için yıl boyunca büyük özveri ile çalıştılar. Şimdi bu emeklerini sergilemek onları da bizi de mutlu etti. Öğrencilerimizin büyük emek ve şevkle çalışıp açtıkları bu sergide bize ev sahipliği yapan ilgi ve alakasını bizden esirgemeyen, sanatı ve sanatçıyı sanatseverlerle buluşturan Optimum yetkililerine teşekkür ediyoruz” dediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.