ÖĞRENCİLERDEN VALİ VEKİLİNE ZİYARET

GÜNDEM 21.03.2019 - 12:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1527+ kez okundu.
 

ÖĞRENCİLERDEN VALİ VEKİLİNE ZİYARET

  Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğünün, eğitim çağındaki çocukları ve gençleri bilinçli tüketim ve tüketici hakları konusunda bilinçlendirmek ve farkındalık yaratmak, sanatsal çalışmaları desteklemek ve kalıcı eserler bırakmaya özendirmek amacıyla düzenlediği resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler Vali Vekili Mustafa Aydın’ı ziyaret etti. Türkiye genelinde 5,6,7 ve 8. Sınıf öğrencilerini kapsayan “Tüketici ve Tüketim” konulu resim yarışmasında Türkiye birincisi Kasım Sacide Ener Ortaokulu öğrencisi Mekselina Çelik, yine aynı okul öğrencilerinden Adana birincisi Bahar Zeybek, Adana ikincisi Enes Kale ve Adana üçüncüsü Kerem Kelleoğlu ile görüşerek öğrencileri başarılardan dolayı tebrik eden Vali Vekili Aydın, tüketici haklarının önemine değindi. Herkesin bir tüketici olarak haklarını iyi bilmesi gerektiğine de değinen Vali Vekili Aydın, tüketicilerin bilinçlendirilmesi ve tüketici haklarının bilinirliğinin arttırılması amacıyla kutlanan Tüketiciyi Koruma Haftası’nın önemli bir farkındalık yarattığını belirtti. Ticaret İl Müdürü Adnan Ekiz’in de eşlik ettiği ziyarette öğrencilere çeşitli hediyeler veren Vali Vekili Aydın, tüm öğrencilerimize başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

 

Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğünün, eğitim çağındaki çocukları ve gençleri bilinçli tüketim ve tüketici hakları konusunda bilinçlendirmek ve farkındalık yaratmak, sanatsal çalışmaları desteklemek ve kalıcı eserler bırakmaya özendirmek amacıyla düzenlediği resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler Vali Vekili Mustafa Aydın’ı ziyaret etti.

Türkiye genelinde 5,6,7 ve 8. Sınıf öğrencilerini kapsayan “Tüketici ve Tüketim” konulu resim yarışmasında Türkiye birincisi Kasım Sacide Ener Ortaokulu öğrencisi Mekselina Çelik, yine aynı okul öğrencilerinden Adana birincisi Bahar Zeybek, Adana ikincisi Enes Kale ve Adana üçüncüsü Kerem Kelleoğlu ile görüşerek öğrencileri başarılardan dolayı tebrik eden Vali Vekili Aydın, tüketici haklarının önemine değindi.

Herkesin bir tüketici olarak haklarını iyi bilmesi gerektiğine de değinen Vali Vekili Aydın, tüketicilerin bilinçlendirilmesi ve tüketici haklarının bilinirliğinin arttırılması amacıyla kutlanan Tüketiciyi Koruma Haftası’nın önemli bir farkındalık yarattığını belirtti.

Ticaret İl Müdürü Adnan Ekiz’in de eşlik ettiği ziyarette öğrencilere çeşitli hediyeler veren Vali Vekili Aydın, tüm öğrencilerimize başarılarının artarak devam etmesi temennisinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.