Öğrencilere Hayvan Haklarını Söyleşisi.

GÜNDEM 11.10.2018 - 14:09, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1242+ kez okundu.
 

Öğrencilere Hayvan Haklarını Söyleşisi.

Adana Taşköprü Lions Kulübü, Dünya Lions Kulüpleri Hizmet ayı kapsamı da Veteriner Hekim İ.Serdar Sayar’ı öğrencilerle buluşturdu. Veteriner İ.Serdar Sayar öğrencilerle hayvan hakları ile ilgili interaktif söyleşi yaparken mesleği merak eden öğrencilere hekimlik ile ilgili mesleki bilgide verdi. Öğrencilerin ilgisini oldukça çeken sohbet sonrası öğrenciler Veteriner İ.Serdar Sayar’a merak ettikleri bütün soruları sordular. Dönem Başkanı Ln.İpek Sayılgan ‘‘ Sevgili Veterinerimiz bizi kırmadı ve organize ettiğimiz bu söyleşiyi kabul etti.Öğrenciler çok mutlu oldular ve mesleki bilgi de edinirken hayvanların da yaşam haklarını öğrendiler.Meraklı oluşları,sürekli soru-cevapla geçen söyleşi keyifli geçti.Okul yönetimine ve Veteriner Hekim İ.Serdar Sayar’a katkıları için çok teşekkür ederiz’’ dedi. Söyleşi sonunda Taşköprü Lions Kulübü yönetimi ve okul idaresi günün hatırası olarak konuk konuşmacıya bir çiçek buketi takdim ettile

Adana Taşköprü Lions Kulübü, Dünya Lions Kulüpleri Hizmet ayı kapsamı da Veteriner Hekim İ.Serdar Sayar’ı öğrencilerle buluşturdu.

Veteriner İ.Serdar Sayar öğrencilerle hayvan hakları ile ilgili interaktif söyleşi yaparken mesleği merak eden öğrencilere hekimlik ile ilgili mesleki bilgide verdi.

Öğrencilerin ilgisini oldukça çeken sohbet sonrası öğrenciler Veteriner İ.Serdar Sayar’a merak ettikleri bütün soruları sordular.

Dönem Başkanı Ln.İpek Sayılgan ‘‘ Sevgili Veterinerimiz bizi kırmadı ve organize ettiğimiz bu söyleşiyi kabul etti.Öğrenciler çok mutlu oldular ve mesleki bilgi de edinirken hayvanların da yaşam haklarını öğrendiler.Meraklı oluşları,sürekli soru-cevapla geçen söyleşi keyifli geçti.Okul yönetimine ve Veteriner Hekim İ.Serdar Sayar’a katkıları için çok teşekkür ederiz’’ dedi.

Söyleşi sonunda Taşköprü Lions Kulübü yönetimi ve okul idaresi günün hatırası olarak konuk konuşmacıya bir çiçek buketi takdim ettile

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.