Öğrencilere bağımlılıkla mücadele eğitimi

GENÇLİK 23.01.2016 - 12:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2276+ kez okundu.
 

Öğrencilere bağımlılıkla mücadele eğitimi

    Adana’nın Karaisalı İlçesi’nde Halk Eğitim Merkezi ve Atatürk Ortaokulu tarafından öğrencilere ‘Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Projesi’ kapsamında eğitim verildi. Atatürk Ortaokulu rehber öğretmeni Osman Şahin tarafından verilen eğitimlere 8. Sınıf öğrencileri katıldı. 5 gün süren eğitim sonunda 110 öğrenciye ‘Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi’ sertifikası verildi. Bu eğitimlerin ikinci dönemde devam edeceğini belirten Şahin,”Sağlıklı nesil yetiştirmek için bağımlılıkla mücadele eğitimlerimiz tüm hızıyla sürecek. Bu eğitimi ikinci dönem hem velilere hem de öğrencilere vereceğiz. İlçemiz genelinde eğitim almak isteyenler Halk Eğitim Merkezi’ne başvurabilirler.” dedi.   -Öğretmenlere Psikoeğitim Kursu Verildi   Karaisalı’da bulunan okullarda eğitim veren rehber öğretmenlerine ‘Psikoeğitim Uygulayıcı Eğitim’ kapsamında kurs verildi.   İlçede bulunan rehber öğretmenlerinden Osman Şahin, Aykut Akbulut, Mehtap Mirik, Esra Alıklı, Rıfat Ölmez, Emin Sarmaşık, Süleyman Yiğit ve Gülnur Dalgıç’a psikoeğitim kursu verildi. Çukurova İlçesi’nde bulunan Hacı Nazım Turgut İlkokulu’nda verilen eğitimler 3 gün sürdü. Psikoeğitim nedir?:Travmatik bir yaşantı sonrası(deprem, sel, intihar, taciz) çocuklara, anne-babalara ve öğretmenlere verilecek psikososyal destek konularını kapsamaktadır.

 

 

Adana’nın Karaisalı İlçesi’nde Halk Eğitim Merkezi ve Atatürk Ortaokulu tarafından öğrencilere ‘Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Projesi’ kapsamında eğitim verildi.

Atatürk Ortaokulu rehber öğretmeni Osman Şahin tarafından verilen eğitimlere 8. Sınıf öğrencileri katıldı. 5 gün süren eğitim sonunda 110 öğrenciye ‘Bağımlılıkla Mücadele Eğitimi’ sertifikası verildi.

Bu eğitimlerin ikinci dönemde devam edeceğini belirten Şahin,”Sağlıklı nesil yetiştirmek için bağımlılıkla mücadele eğitimlerimiz tüm hızıyla sürecek. Bu eğitimi ikinci dönem hem velilere hem de öğrencilere vereceğiz. İlçemiz genelinde eğitim almak isteyenler Halk Eğitim Merkezi’ne başvurabilirler.” dedi.

 

-Öğretmenlere Psikoeğitim Kursu Verildi

 

Karaisalı’da bulunan okullarda eğitim veren rehber öğretmenlerine ‘Psikoeğitim Uygulayıcı Eğitim’ kapsamında kurs verildi.

 

İlçede bulunan rehber öğretmenlerinden Osman Şahin, Aykut Akbulut, Mehtap Mirik, Esra Alıklı, Rıfat Ölmez, Emin Sarmaşık, Süleyman Yiğit ve Gülnur Dalgıç’a psikoeğitim kursu verildi. Çukurova İlçesi’nde bulunan Hacı Nazım Turgut İlkokulu’nda verilen eğitimler 3 gün sürdü.

Psikoeğitim nedir?:Travmatik bir yaşantı sonrası(deprem, sel, intihar, taciz) çocuklara, anne-babalara ve öğretmenlere verilecek psikososyal destek konularını kapsamaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.