“Öğretmen maaşları cazip hale getirilebilir”

GÜNDEM 11.12.2019 - 17:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2181+ kez okundu.
 

“Öğretmen maaşları cazip hale getirilebilir”

  Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen İl Başkanı Mehmet Sezer, eğitime ayrılan bütçenin eskiye nazaran iyi, ancak daha iyi olabileceğini söyledi. Sezer, “Eğitim için her şeyi yapmak zorundayız. Örneğin öğretmen maaşları daha cazip hale getirilebilir” dedi.  Sezer, Basından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Kemal Kara ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek, kurucumuz Hakan Denizli ile görüştü. Sezer, eğitimin önemine dikkat çekerek Türkiye’de daha önce eğitime ayrılan payın yetersiz olduğunu, bugün ise yeterli ancak daha iyi olabileceğini anlattı. Sezer, “Önceden Milli Savunma Bakanlığı’nın bütçesi fazlaydı. Bu yıl genel bütçeden Milli Eğitim Bakanlığı’na ayrılan bütçe 113 milyar 813 milyon 13 bin TL olmuştur. Yetmez ama evet diyoruz. Bu bütçenin sağlıklı bir şekilde kullanılması da çok önemli” diye konuştu.

 

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen İl Başkanı Mehmet Sezer, eğitime ayrılan bütçenin eskiye nazaran iyi, ancak daha iyi olabileceğini söyledi. Sezer, “Eğitim için her şeyi yapmak zorundayız. Örneğin öğretmen maaşları daha cazip hale getirilebilir” dedi. 
Sezer, Basından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Kemal Kara ile birlikte gazetemizi ziyaret ederek, kurucumuz Hakan Denizli ile görüştü. Sezer, eğitimin önemine dikkat çekerek Türkiye’de daha önce eğitime ayrılan payın yetersiz olduğunu, bugün ise yeterli ancak daha iyi olabileceğini anlattı. Sezer, “Önceden Milli Savunma Bakanlığı’nın bütçesi fazlaydı. Bu yıl genel bütçeden Milli Eğitim Bakanlığı’na ayrılan bütçe 113 milyar 813 milyon 13 bin TL olmuştur. Yetmez ama evet diyoruz. Bu bütçenin sağlıklı bir şekilde kullanılması da çok önemli” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.