Öktem:“Çeyrek Final Müsabakaları sonunda dereceyle ilimize döneceğiz”

SPOR 15.02.2018 - 12:19, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2444+ kez okundu.
 

Öktem:“Çeyrek Final Müsabakaları sonunda dereceyle ilimize döneceğiz”

Adanalı Badmintoncular Anadolu Yıldızlar Ligi Kız ve Erkek Takımlarda Çeyrek Finale Çıkmaya Hak Kazandılar Badminton Federasyonu faaliyet programında yer alan “Badminton Anadolu Yıldızlar Ligi Grup ” müsabakaları Burdur’da tamamlandı. Adana, Antalya, Burdur, Hatay, Isparta, Kahramanmaraş, Karaman, Mersin ve Osmaniye illerinin kız ve erkeklerde  toplam 18 takım 90 sporcun katıldı. Müsabakaları Adanalı badmintoncular Anadolu yıldızlar ligi Grup Müsabakalarında  kız ve erkek takımları birinci olarak  çeyrek finale çıkmaya hak kazandılar. Badminton Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ceyhun Öktem, güçlü rakiplerine rağmen başarılı bir oyun sergileyen sporcuları tebrik ederek, Mart ayı içerisinde Konya'da düzenlenecek olan çeyrek finalde mutlaka madalya ile döneceklerini söyledi. Çeyrek final müsabakalarına sistemli bir şekilde hazırlanacaklarını belirten Öktem, “ Hedefimiz kız ve erkeklerde başarılı olmak. Başarılı illerle mücadele edeceğiz. Çeyrek final müsabakaları sonunda dereceyle ilimize döneceğiz” diye konuştu. Öktem, kendilerine her konuda destek olan Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’a, Badminton Antrenörleri Erol Dağlı, Oğuz Uyanık ve Nuray Goral  ile velilere teşekkür etti.

Adanalı Badmintoncular Anadolu Yıldızlar Ligi Kız ve Erkek Takımlarda Çeyrek Finale Çıkmaya Hak Kazandılar

Badminton Federasyonu faaliyet programında yer alan “Badminton Anadolu Yıldızlar Ligi Grup ” müsabakaları Burdur’da tamamlandı.

Adana, Antalya, Burdur, Hatay, Isparta, Kahramanmaraş, Karaman, Mersin ve Osmaniye illerinin kız ve erkeklerde  toplam 18 takım 90 sporcun katıldı.

Müsabakaları Adanalı badmintoncular Anadolu yıldızlar ligi Grup Müsabakalarında  kız ve erkek takımları birinci olarak  çeyrek finale çıkmaya hak kazandılar.

Badminton Federasyonu Adana İl Temsilcisi Ceyhun Öktem, güçlü rakiplerine rağmen başarılı bir oyun sergileyen sporcuları tebrik ederek, Mart ayı içerisinde Konya'da düzenlenecek olan çeyrek finalde mutlaka madalya ile döneceklerini söyledi.

Çeyrek final müsabakalarına sistemli bir şekilde hazırlanacaklarını belirten Öktem, “ Hedefimiz kız ve erkeklerde başarılı olmak. Başarılı illerle mücadele edeceğiz. Çeyrek final müsabakaları sonunda dereceyle ilimize döneceğiz” diye konuştu.

Öktem, kendilerine her konuda destek olan Adana Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulkadir Ataşbak’a, Badminton Antrenörleri Erol Dağlı, Oğuz Uyanık ve Nuray Goral  ile velilere teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.