Okul Başkanı istedi Başkan Sözlü yaptı

GÜNDEM 13.12.2018 - 13:56, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1096+ kez okundu.
 

Okul Başkanı istedi Başkan Sözlü yaptı

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, okul başkanı Melis Emine Karabörk’ün daveti ile Anadolu Efes İlkokulu’na gitti Minik Melis’in okulu için isteklerini Başkan Hüseyin Sözlü anında yerine getirdi OKUL BAŞKANLIĞI VAATLERİ İÇİN BAŞKAN SÖZLÜ’YÜ DAVET ETTİ Okul Başkanlığı seçimlerinde okulunda çevre düzenlemesi yaptıracağına dair vaatte bulunan minik Melis, okul başkanı seçilmesinin hemen ardından vaatlerine yerine getirmek üzere Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye ulaştı ve O’nu okuluna davet etti. ANINDA TALİMAT VERDİ Okulun öğrencisi aynı zamanda okul Başkanı Melis Emine Karabörk’ün daveti üzerine okula gelen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, daveti için minik Melis’e teşekkür etti. Melis’le bir süre sohbet eden Başkan Hüseyin Sözlü, okulun çevre düzenlemesi için Melis’in isteklerini ilgili bürokratlara iletti ve gerekenin yapılması noktasında talimat verdi.  

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, okul başkanı Melis Emine Karabörk’ün daveti ile Anadolu Efes İlkokulu’na gitti

Minik Melis’in okulu için isteklerini Başkan Hüseyin Sözlü anında yerine getirdi

OKUL BAŞKANLIĞI VAATLERİ İÇİN BAŞKAN SÖZLÜ’YÜ DAVET ETTİ

Okul Başkanlığı seçimlerinde okulunda çevre düzenlemesi yaptıracağına dair vaatte bulunan minik Melis, okul başkanı seçilmesinin hemen ardından vaatlerine yerine getirmek üzere Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye ulaştı ve O’nu okuluna davet etti.

ANINDA TALİMAT VERDİ

Okulun öğrencisi aynı zamanda okul Başkanı Melis Emine Karabörk’ün daveti üzerine okula gelen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, daveti için minik Melis’e teşekkür etti. Melis’le bir süre sohbet eden Başkan Hüseyin Sözlü, okulun çevre düzenlemesi için Melis’in isteklerini ilgili bürokratlara iletti ve gerekenin yapılması noktasında talimat verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.