Okul öncesi eğitim önemli

EĞİTİM 02.03.2020 - 15:10, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2403+ kez okundu.
 

Okul öncesi eğitim önemli

  Özel Okul Öncesi ve Çocuk Kulüpleri Kurucuları Derneği yönetimi Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i ziyaret ederek, Ana-Baba Okulu projesine verdiği destekten dolayı plaket verdi. Başkan Soner Çetin, ziyarette okul öncesi eğitimin önemine vurgu yaparak, bu konuda yapılacak tüm çalışmalara destek vereceklerini söyledi. Gülen Yüzler Semt Kreşleriyle çocukların okul öncesi eğitim almasını sağlayan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, okul öncesi eğitim kurumlarının bir araya gelmesiyle oluşturulan dernekten de takdir aldı. Özel Okul Öncesi ve Çocuk Kulüpleri Kurucuları Derneği Başkanı Gülay Murgül ve yönetim kurulu üyeleri ile bazı okul kurucuları Başkan Soner Çetin’i ziyaret etti. Dernek Başkanı Gülay Morgül ziyarette Başkan Soner Çetin’e Ana-Baba Okulu projesine verdiği destekten dolayı plaket verdiler ve teşekkür ettiler. Başkan Soner Çetin, okul öncesi eğitimin öneminin farkında olduklarını belirterek, bu konuda faaliyet gösteren kurumlara destek olmak ve birlikte çalışma yapmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Çukurova Belediyesi olarak Gülen Yüzler Semt Kreşleriyle okul öncesi eğitim konusunda önemli bir hizmet verdiklerini kaydeden Başkan Soner Çetin, her konuda işbirliğine açık olduklarını söyledi. Ziyarette Özel Okul Öncesi ve Çocuk Kulüpleri Kurucuları Derneği Gülay Morgül’ün yanısıra Eminem Çocuk Dünyası Kurucusu Emine Köse, Ant Çocuk Akademi Kurucusu Fatoş Ant, Masal Diyarı Kurucusu Fulya Örü de hazır bulundu.

 

Özel Okul Öncesi ve Çocuk Kulüpleri Kurucuları Derneği yönetimi Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’i ziyaret ederek, Ana-Baba Okulu projesine verdiği destekten dolayı plaket verdi. Başkan Soner Çetin, ziyarette okul öncesi eğitimin önemine vurgu yaparak, bu konuda yapılacak tüm çalışmalara destek vereceklerini söyledi.

Gülen Yüzler Semt Kreşleriyle çocukların okul öncesi eğitim almasını sağlayan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, okul öncesi eğitim kurumlarının bir araya gelmesiyle oluşturulan dernekten de takdir aldı.

Özel Okul Öncesi ve Çocuk Kulüpleri Kurucuları Derneği Başkanı Gülay Murgül ve yönetim kurulu üyeleri ile bazı okul kurucuları Başkan Soner Çetin’i ziyaret etti. Dernek Başkanı Gülay Morgül ziyarette Başkan Soner Çetin’e Ana-Baba Okulu projesine verdiği destekten dolayı plaket verdiler ve teşekkür ettiler.

Başkan Soner Çetin, okul öncesi eğitimin öneminin farkında olduklarını belirterek, bu konuda faaliyet gösteren kurumlara destek olmak ve birlikte çalışma yapmaktan mutluluk duyduklarını belirtti. Çukurova Belediyesi olarak Gülen Yüzler Semt Kreşleriyle okul öncesi eğitim konusunda önemli bir hizmet verdiklerini kaydeden Başkan Soner Çetin, her konuda işbirliğine açık olduklarını söyledi.

Ziyarette Özel Okul Öncesi ve Çocuk Kulüpleri Kurucuları Derneği Gülay Morgül’ün yanısıra Eminem Çocuk Dünyası Kurucusu Emine Köse, Ant Çocuk Akademi Kurucusu Fatoş Ant, Masal Diyarı Kurucusu Fulya Örü de hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.