Okullar arası kano- kürek il birinciliği yarışları tamamlandı

SPOR 10.04.2019 - 12:32, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 3009+ kez okundu.
 

Okullar arası kano- kürek il birinciliği yarışları tamamlandı

  Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği  “Okullar arası Minik, Yıldız ve Genç Kano-Kürek İl Birinciliği” tamamlandı. Çukurova Üniversitesi Seyhan Baraj Gölü Kayıkhane tesislerinde gerçekleştirilen müsabakalara 15 okuldan kız ve erkek toplam 21 sporcu katıldı.   Yarışmaları yakından takip eden TOHM Koordinatörü Murat Adıgüzel yarışmalar için iklim şartlarının oldukça elverişli olduğunu belirterek başarılı olan sporcuları tebrik etti. Ayrıca ilk 4'e giren sporcuların da Türkiye Şampiyonasına katılacağını belirten Adıgüzel, sporcuları önce kulüplere, daha sonra da milli takımlara kazandıracaklarını söyledi.   Müsabakalar sonucundan dereceye giren sporculara madalyalarını ve kupalarını Adana TOHM Koordinatörü Murat Adıgüzel, Kano Federasyonu Adana İl Temsilcisi Harun Akıllı, Tesis Amiri Mustafa Yakar ile müsabakalara katılan okulların Beden Eğitimi öğretmenleri tarafından verildi.   Yarışmaların sonunda dereceye girenlerin isimleri şu şekilde:   K-1 Genç Erkek: 1. Emir Taha Keçeli 2.Yasin Emir Kazan 3. Sefa Sivrikaya 4. Bartu Doğan   C-1 Genç Erkek: 1. İsmail Akgül 2. Kirilo Avgan 3. Emre Bayırdar 4. Hilmi Polat   K-1 Yıldız Erkek: 1. Kıraç Tiniz 2. Muhammet Ali Masat 3. Diren Seyrek 4.Eray Evren   K-1 Genç Kız: 1. Doğa Güleken 2. Zişan Ferzin Yalçın   K-1 Minik Kız: 1. Fatma Duru Akıllı

 

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği  “Okullar arası Minik, Yıldız ve Genç Kano-Kürek İl Birinciliği” tamamlandı.

Çukurova Üniversitesi Seyhan Baraj Gölü Kayıkhane tesislerinde gerçekleştirilen müsabakalara 15 okuldan kız ve erkek toplam 21 sporcu katıldı.

 

Yarışmaları yakından takip eden TOHM Koordinatörü Murat Adıgüzel yarışmalar için iklim şartlarının oldukça elverişli olduğunu belirterek başarılı olan sporcuları tebrik etti. Ayrıca ilk 4'e giren sporcuların da Türkiye Şampiyonasına katılacağını belirten Adıgüzel, sporcuları önce kulüplere, daha sonra da milli takımlara kazandıracaklarını söyledi.

 

Müsabakalar sonucundan dereceye giren sporculara madalyalarını ve kupalarını Adana TOHM Koordinatörü Murat Adıgüzel, Kano Federasyonu Adana İl Temsilcisi Harun Akıllı, Tesis Amiri Mustafa Yakar ile müsabakalara katılan okulların Beden Eğitimi öğretmenleri tarafından verildi.

 

Yarışmaların sonunda dereceye girenlerin isimleri şu şekilde:

 

K-1 Genç Erkek:

1. Emir Taha Keçeli

2.Yasin Emir Kazan

3. Sefa Sivrikaya

4. Bartu Doğan

 

C-1 Genç Erkek:

1. İsmail Akgül

2. Kirilo Avgan

3. Emre Bayırdar

4. Hilmi Polat

 

K-1 Yıldız Erkek:

1. Kıraç Tiniz

2. Muhammet Ali Masat

3. Diren Seyrek

4.Eray Evren

 

K-1 Genç Kız:

1. Doğa Güleken

2. Zişan Ferzin Yalçın

 

K-1 Minik Kız:

1. Fatma Duru Akıllı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.