Okyanus Koleji’nden Kaplan’a ziyaret

SPOR 15.04.2019 - 15:59, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1747+ kez okundu.
 

Okyanus Koleji’nden Kaplan’a ziyaret

Adana Okyanus Koleji, Spor Toto 1. Lig temsilcilerimizden Adanaspor’u Osman Yereşen Tesislerinde ziyaret ederek bu hafta sonu deplasmanda oynayacakları Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü öncesi başarı dileklerini iletti. 2014-2015 sezonunda Adana’da faaliyete girerek hem eğitim hem de sportif branşlardaki başarılarıyla göz dolduran Adana Okyanus Koleji, şehrimizin önemli kulüplerinden biri olan Adanaspor’u okulun psikolojik danışmanı aynı zamanda rehber öğretmeni olan Mihriban Çatak yönetiminde öğrencilerle birlikte ziyaret etti. Okul, çeşitli meslekteki kişileri ziyaret ederek öğrencilerine önemli tanıtımlar gerçekleştiriyor. Projeyi yürüten isim olan Mihriban Çatak, Adanaspor Kulübünün kendilerini çok iyi ağırladığını ve Pazar günü oynayacakları zorlu maçta kendilerine yürekten başarılar dilediğini söyledi. Daha sonra öğrenciler ile turuncu beyazlı futbolcular hatıra fotoğrafı çekilirken, Çatak, Teknik Direktör Eyüp Arın’a Okyanus Kolejinin rozetini armağan etti. Arın ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken öğrenciler ile yakından ilgilendi.



Adana Okyanus Koleji, Spor Toto 1. Lig temsilcilerimizden Adanaspor’u Osman Yereşen Tesislerinde ziyaret ederek bu hafta sonu deplasmanda oynayacakları Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü öncesi başarı dileklerini iletti.

2014-2015 sezonunda Adana’da faaliyete girerek hem eğitim hem de sportif branşlardaki başarılarıyla göz dolduran Adana Okyanus Koleji, şehrimizin önemli kulüplerinden biri olan Adanaspor’u okulun psikolojik danışmanı aynı zamanda rehber öğretmeni olan Mihriban Çatak yönetiminde öğrencilerle birlikte ziyaret etti. Okul, çeşitli meslekteki kişileri ziyaret ederek öğrencilerine önemli tanıtımlar gerçekleştiriyor.

Projeyi yürüten isim olan Mihriban Çatak, Adanaspor Kulübünün kendilerini çok iyi ağırladığını ve Pazar günü oynayacakları zorlu maçta kendilerine yürekten başarılar dilediğini söyledi. Daha sonra öğrenciler ile turuncu beyazlı futbolcular hatıra fotoğrafı çekilirken, Çatak, Teknik Direktör Eyüp Arın’a Okyanus Kolejinin rozetini armağan etti. Arın ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken öğrenciler ile yakından ilgilendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.