Olmuyor, ne yapsa olmuyor!

SPOR 23.12.2018 - 19:07, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1363+ kez okundu.
 

Olmuyor, ne yapsa olmuyor!

  Hakan Kutlu ile yollarını ayırdıktan sonra Teknik Direktör Yılmaz Vural’la devam eden Adana Demirspor, son 3 maçtır galibiyet yüzü görmedi. Adana Demirspor, Manuş Baba’nın şarkısındaki sözler gibi mücadelesine devam ediyor: “Olmuyor ne yapsa, olmuyor.”  Mavi lacivertliler Gençlerbirliği ile birlikte 3. kez galibiyet yüzü görmezken kırmızı siyahlılar 4 maçtır yenilgi yüzü görmedi. TFF 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı lider Gençlerbirliği’ne 3-2 mağlup oldu.  5 Ocak Fatih Terim Stadı’ndaki karşılaşmada ilk gol Adana Demirspor’dan geldi. Maçın 1’inci dakikasında korner atışından gelen topa ceza alanı içinde Berk Yıldız vurdu, mavi lacivertlileri öne geçiren golü attı. İlk yarının son dakikalarında Gençlerbirliği gole kavuştu. 41’inci dakikada, Gençlerbirliği atağında, ceza alanına gönderilen topla buluşan Nadir Çiftçi, rakibini çalımlayıp topa sol ayağıyla sert vurdu, meşin yuvarlak kalecinin sağından filelerle buluştu. Mert Nobre 66’ncı dakikada Gençlerbirliği’ni öne geçiren golü kaydetti. Kırmızı-siyahlıların 3’ncü golü de 71’inci dakikada yine Nadir Çiftçi’den geldi. Bu dakikadan 4 dakika sonra mavi lacivertliler yine Berk Yıldız ile ikinci gole kavuştu; 3-2. Maç bu skorla sona erdi.

 

Hakan Kutlu ile yollarını ayırdıktan sonra Teknik Direktör Yılmaz Vural’la devam eden Adana Demirspor, son 3 maçtır galibiyet yüzü görmedi. Adana Demirspor, Manuş Baba’nın şarkısındaki sözler gibi mücadelesine devam ediyor: “Olmuyor ne yapsa, olmuyor.” 
Mavi lacivertliler Gençlerbirliği ile birlikte 3. kez galibiyet yüzü görmezken kırmızı siyahlılar 4 maçtır yenilgi yüzü görmedi.
TFF 1. Lig’de mücadele eden Adana Demirspor, kendi saha ve seyircisi önünde karşılaştığı lider Gençlerbirliği’ne 3-2 mağlup oldu. 
5 Ocak Fatih Terim Stadı’ndaki karşılaşmada ilk gol Adana Demirspor’dan geldi. Maçın 1’inci dakikasında korner atışından gelen topa ceza alanı içinde Berk Yıldız vurdu, mavi lacivertlileri öne geçiren golü attı. İlk yarının son dakikalarında Gençlerbirliği gole kavuştu. 41’inci dakikada, Gençlerbirliği atağında, ceza alanına gönderilen topla buluşan Nadir Çiftçi, rakibini çalımlayıp topa sol ayağıyla sert vurdu, meşin yuvarlak kalecinin sağından filelerle buluştu.
Mert Nobre 66’ncı dakikada Gençlerbirliği’ni öne geçiren golü kaydetti. Kırmızı-siyahlıların 3’ncü golü de 71’inci dakikada yine Nadir Çiftçi’den geldi. Bu dakikadan 4 dakika sonra mavi lacivertliler yine Berk Yıldız ile ikinci gole kavuştu; 3-2. Maç bu skorla sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.