“OMUZ OMUZA MÜCADELE ZAMANI”

SİYASET 29.12.2017 - 15:20, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1139+ kez okundu.
 

“OMUZ OMUZA MÜCADELE ZAMANI”

CHP Kurultay Delegesi Hasan Aslan, bugün yapılacak olan Adana il kongresinin son derece önemli olduğunu belirterek, “Hepimiz elimizi taşın altına koymak zorundayız. Bu ülke elden gittikten sonra il başkanı, ilçe başkanı, belediye başkanı, milletvekili olsak bile ne fayda” dedi.  “KONGRELERDE KAYBEDEN OLMAZ” Kongrenin şölen havasında geçeceğini, CHP kongrelerinde kaybeden olmayacağını ve kazananın CHP  olacağını kaydeden Hasan Aslan, “Eğer birlik ve beraberliğin dışına çıkılırr, bu şölen havası, provoke edilirse bunun bsedeleni herkes öder. 2019 seçimleri hayati önem taşıyor. Artık kişisel tartışmaları bir yana bırakma, barış, özgürlük ve demokrasi için elbirliğiyle omuz omuza mücadele zamanıdır” dedi.

CHP Kurultay Delegesi Hasan Aslan, bugün yapılacak olan Adana il kongresinin son derece önemli olduğunu belirterek, “Hepimiz elimizi taşın altına koymak zorundayız. Bu ülke elden gittikten sonra il başkanı, ilçe başkanı, belediye başkanı, milletvekili olsak bile ne fayda” dedi. 
“KONGRELERDE KAYBEDEN OLMAZ”
Kongrenin şölen havasında geçeceğini, CHP kongrelerinde kaybeden olmayacağını ve kazananın CHP  olacağını kaydeden Hasan Aslan, “Eğer birlik ve beraberliğin dışına çıkılırr, bu şölen havası, provoke edilirse bunun bsedeleni herkes öder. 2019 seçimleri hayati önem taşıyor. Artık kişisel tartışmaları bir yana bırakma, barış, özgürlük ve demokrasi için elbirliğiyle omuz omuza mücadele zamanıdır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.