ÖNCE EGEMEN YAZDI!

GÜNDEM 25.09.2018 - 17:38, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2562+ kez okundu.
 

ÖNCE EGEMEN YAZDI!

Olayı kamuoyuna ilk duyuran gazetemiz oldu.
  TEKME TOKAT GİRİŞTİ Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın CHP’nin Bölge Toplantısı öncesi, işten çıkardığı 57 yaşındaki Abdullah Bozkurt’u yanındaki iki kişiyle birlikte tekme tokat dövmesi ulusal gazete ve internet sitelerinde ‘haber’ oldu.  AKŞAM’DA HABER OLDU! Akşam Gazetesi olayı, ilk sayfasından “CHP’li başkandan vatandaşa dayak” başlığıyla duyurdu. En çok okunan bazı haber portalları da dayak yiyen Bozkurt’un ifadelerine dayanarak olayı duyurdu.   EN ÇOK O HABERİ OKUDULAR  Gazetemiz Egemen, Karalar’ın vatandaşı tartakladığı ilk saatlerde üzücü olayı kamuoyuna duyurmuş, haber internet sitesinde en çok okunan haberler arasında yer almıştı.  ŞİKAYETÇİ OLDU  Başkan Zeydan Karalar ve yanındaki iki kişi tarafından tartaklanarak hastanelik edilen Abdullah Bozkurt, olayın ardından darp raporu alıp Başkan Karalar ve yanındaki iki kişiden şikayetçi oldu.
Olayı kamuoyuna ilk duyuran gazetemiz oldu.

 

TEKME TOKAT GİRİŞTİ
Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın CHP’nin Bölge Toplantısı öncesi, işten çıkardığı 57 yaşındaki Abdullah Bozkurt’u yanındaki iki kişiyle birlikte tekme tokat dövmesi ulusal gazete ve internet sitelerinde ‘haber’ oldu. 
AKŞAM’DA HABER OLDU!
Akşam Gazetesi olayı, ilk sayfasından “CHP’li başkandan vatandaşa dayak” başlığıyla duyurdu. En çok okunan bazı haber portalları da dayak yiyen Bozkurt’un ifadelerine dayanarak olayı duyurdu.  
EN ÇOK O HABERİ OKUDULAR 
Gazetemiz Egemen, Karalar’ın vatandaşı tartakladığı ilk saatlerde üzücü olayı kamuoyuna duyurmuş, haber internet sitesinde en çok okunan haberler arasında yer almıştı. 
ŞİKAYETÇİ OLDU 
Başkan Zeydan Karalar ve yanındaki iki kişi tarafından tartaklanarak hastanelik edilen Abdullah Bozkurt, olayın ardından darp raporu alıp Başkan Karalar ve yanındaki iki kişiden şikayetçi oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.