“Önemli olan tetikçiyi değil azmettiriciyi bulmak!”

GÜNDEM 02.06.2019 - 15:55, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1450+ kez okundu.
 

“Önemli olan tetikçiyi değil azmettiriciyi bulmak!”

    Geçtiğimiz Cuma günü kızı ve torunun da bulunduğu aracının içinde silahlı saldırıya uğrayan gazetemiz kurucusu Hakan Denizli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.   SUSTURUCU TAKILI SİLAHLA ATEŞ EDİLDİ Evinin önünde susturucu takılı tabancayla kurşunlanan Denizli, tedavi gördüğü Seyhan Devlet Hastanesi’nde CHP lideri ile bir telefon görüşmesi yaptı. Kılıçdaroğlu, Denizli’ye faillerin bulunup bulanmadığını sordu. Denizli ise Adana polisinin titiz bir çalışma yürüttüğünü belirterek, “Önemli olan failden çok onu kimin azmettirdiği” dedi.   KILIÇDAROĞLU: AZMETTİRİCİYİ BULMAK LAZIM CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise “Nedir bu Adana’da olup bitenler?” diye başladığı konuşmasında, “Gerçekten de önemli olan o saldırganın, tetikçinin arkasında kimin olduğudur. Birini parayla tutup saldırıyı yaptırabilirler. Önemli olan azmettiricinin kim olduğudur. Onu bulmak lazım” diye konuştu.   TEŞEKKÜR ETTİ Denizli, Kılıçdaroğlu’na TBMM Grup toplantısında kendisinin de adını vererek gazetecilere yönelik saldırılara tepki gösterdiği konuşması için teşekkür ederken, Kılıçdaroğlu ise Denizli’ye kızı ve torununu yanında yapılan saldırının kabul edilemez olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu, “Medyanın gerçekleri ortaya koyması, özgürce yazıp eleştirmesi en büyük amacımız” dedi. OLAY YERİ EVREN SİTELERİ Gazetemiz Egemen’in kurucusu Hakan Denizli, geçtiğimiz hafta evinin önünde silahlı saldırıya uğradı. Seyhan ilçesi Evren Siteleri’ndeki evinden çıkıp kızı ve torunuyla aracına binen Hakan Denizli’ye kimliği belirsiz bir kişi tarafından ateş açılmış kaldırıldığı Seyhan Devlet Hastanesi’nde iki kez ameliyat geçirdi. SALDIRGANLA İLGİLİ RESMİ AÇIKLAMA YOK Bir süre önce yoğun bakımdan çıkarılan Hakan Denizli, dün ikinci kez ameliyata alındı. Ameliyat sonrasında tekrar yoğun bakıma alınan Denizli’nin sağlık durumunun iyiye gittiği belirtilirken saldırganın ise yakalanıp yakalanmadığı konusunda bugüne kadar resmi bir açıklama yapılmadı.  

 

 

Geçtiğimiz Cuma günü kızı ve torunun da bulunduğu aracının içinde silahlı saldırıya uğrayan gazetemiz kurucusu Hakan Denizli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü.

 

SUSTURUCU TAKILI

SİLAHLA ATEŞ EDİLDİ

Evinin önünde susturucu takılı tabancayla kurşunlanan Denizli, tedavi gördüğü Seyhan Devlet Hastanesi’nde CHP lideri ile bir telefon görüşmesi yaptı. Kılıçdaroğlu, Denizli’ye faillerin bulunup bulanmadığını sordu. Denizli ise Adana polisinin titiz bir çalışma yürüttüğünü belirterek, “Önemli olan failden çok onu kimin azmettirdiği” dedi.

 

KILIÇDAROĞLU: AZMETTİRİCİYİ

BULMAK LAZIM

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise “Nedir bu Adana’da olup bitenler?” diye başladığı konuşmasında, “Gerçekten de önemli olan o saldırganın, tetikçinin arkasında kimin olduğudur. Birini parayla tutup saldırıyı yaptırabilirler. Önemli olan azmettiricinin kim olduğudur. Onu bulmak lazım” diye konuştu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

Denizli, Kılıçdaroğlu’na TBMM Grup toplantısında kendisinin de adını vererek gazetecilere yönelik saldırılara tepki gösterdiği konuşması için teşekkür ederken, Kılıçdaroğlu ise Denizli’ye kızı ve torununu yanında yapılan saldırının kabul edilemez olduğunu söyledi. Kılıçdaroğlu, “Medyanın gerçekleri ortaya koyması, özgürce yazıp eleştirmesi en büyük amacımız” dedi.

OLAY YERİ EVREN SİTELERİ

Gazetemiz Egemen’in kurucusu Hakan Denizli, geçtiğimiz hafta evinin önünde silahlı saldırıya uğradı. Seyhan ilçesi Evren Siteleri’ndeki evinden çıkıp kızı ve torunuyla aracına binen Hakan Denizli’ye kimliği belirsiz bir kişi tarafından ateş açılmış kaldırıldığı Seyhan Devlet Hastanesi’nde iki kez ameliyat geçirdi.

SALDIRGANLA İLGİLİ RESMİ AÇIKLAMA YOK

Bir süre önce yoğun bakımdan çıkarılan Hakan Denizli, dün ikinci kez ameliyata alındı. Ameliyat sonrasında tekrar yoğun bakıma alınan Denizli’nin sağlık durumunun iyiye gittiği belirtilirken saldırganın ise yakalanıp yakalanmadığı konusunda bugüne kadar resmi bir açıklama yapılmadı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.