Onkoloji hastalarına moral etkinliği

06.02.2018 - 11:58, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2538+ kez okundu.
 

Onkoloji hastalarına moral etkinliği

  Medical Park Tarsus Hastanesi’nde tedavi gören onkoloji hastaları, Dünya Kanser Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen müzik dinletisiyle moral buldu. Medical Park Tarsus Hastanesi Onkoloji Ünitesi’nde tedavileri devam eden kemoterapi hastaları için, Dünya Kanser Günü etkinlikleri kapsamında müzik dinletisi düzenlendi. Etkinliğe Tarsus’ta farklı kurumlarda görev yapan doktorlar ve hemşireler ile Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Egin, Genel Müdür Yardımcısı Yasemin Halefoğlu, Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Alper Ata, Başhekim Yrd. Doç. Dr. Zeynelcanoğulları, Başhekim Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Cemal Parlakgümüş, Başhemşire Asuman Yaşar Taş, idari personel, hemşireler, hastalar ve yakınları katıldı.   MORALİN ÖNEMİ BÜYÜK Etkinlikte, hastanede tedavi gören kanser hastaları müzik dinletisiyle moral buldu. Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Alper Ata, müzik dinletisi etkinliğini hastalara moral vermek, canlı müzik keyfi yaşamalarını sağlamak için gerçekleştirdiklerini söyledi. Doç. Dr. Ata, “Biz hekimler ve diğer çalışanlar olarak hastalarımızın moralini en üst düzeyde tutmak için çabalıyoruz. Hastaların yakınlarını da bilgilendirerek konunun önemini vurguluyoruz. Bugünkü etkinlik hastalarımızın yüzünü güldürdüğü için mutluyuz” dedi.  

 

Medical Park Tarsus Hastanesi’nde tedavi gören onkoloji hastaları, Dünya Kanser Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen müzik dinletisiyle moral buldu.

Medical Park Tarsus Hastanesi Onkoloji Ünitesi’nde tedavileri devam eden kemoterapi hastaları için, Dünya Kanser Günü etkinlikleri kapsamında müzik dinletisi düzenlendi. Etkinliğe Tarsus’ta farklı kurumlarda görev yapan doktorlar ve hemşireler ile Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Egin, Genel Müdür Yardımcısı Yasemin Halefoğlu, Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Alper Ata, Başhekim Yrd. Doç. Dr. Zeynelcanoğulları, Başhekim Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Cemal Parlakgümüş, Başhemşire Asuman Yaşar Taş, idari personel, hemşireler, hastalar ve yakınları katıldı.

 

MORALİN ÖNEMİ BÜYÜK

Etkinlikte, hastanede tedavi gören kanser hastaları müzik dinletisiyle moral buldu. Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Alper Ata, müzik dinletisi etkinliğini hastalara moral vermek, canlı müzik keyfi yaşamalarını sağlamak için gerçekleştirdiklerini söyledi. Doç. Dr. Ata, “Biz hekimler ve diğer çalışanlar olarak hastalarımızın moralini en üst düzeyde tutmak için çabalıyoruz. Hastaların yakınlarını da bilgilendirerek konunun önemini vurguluyoruz. Bugünkü etkinlik hastalarımızın yüzünü güldürdüğü için mutluyuz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.