Online alışveriş en çok yemek saatleri sonrasında yapılıyor

GÜNDEM 20.07.2019 - 14:21, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1546+ kez okundu.
 

Online alışveriş en çok yemek saatleri sonrasında yapılıyor

  Türkiye’nin en önemli e-ticaret sitelerinden biri olan boyner.com.tr, 2019 yılının ilk yarısını başarılı bir performansla geride bıraktı. Sitenin toplam trafiği bir önceki senenin aynı dönemine göre yüzde 50, cirosu ise yüzde 90 seviyesinde arttı. Ocak – Haziran 2019 döneminde boyner.com.tr, 72 milyon ziyaretçi ağırladı. Boyner’in internet mağazasında online alışverişin en çok yapıldığı şehir İstanbul olurken, en çok satış mayıs ayında kaydedildi, internetten alınan en popüler ürün ise “spor ayakkabı” oldu. Online alışveriş trafiğinin en yüksek olduğu günler pazartesi ve cuma olarak dikkat çekerken, kullanıcıların ziyaretlerinin akşam saatlerinde 21:00 – 23:00 arasına, gündüz saatlerinde ise 13:00 – 16:00 arasına yoğunlaştığı görüldü.   Boyner, mağazacılık alanında olduğu gibi e-ticarette de sektörün büyümesine öncülük eden lokomotif marka kimliğini sürdürüyor. 2019 yılının ilk yarısında 72 milyon ziyaretçi ağırlayan boyner.com.tr, dikkat çekici ziyaret rekorunu büyüme başarısıyla taçlandırdı. Boyner’in internet mağazası, bir önceki yılın aynı dönemine göre toplam trafiğini yüzde 50, cirosunu ise yüzde 90 oranında artırdı.   En çok satılan ürünler: Spor ayakkabı, mont, bot, t-shirt ve gömlek Boyner.com.tr’nin yılın ilk yarısını kapsayan online alışveriş verilerinde, en çok satılan ürünlere de yer verildi. Dünyaca ünlü markalarla Türkiye’nin en sevilen markalarının  milyonlarca ürününü müşterileri ile buluşturan boyner.com.tr’de en çok ilgi gören ürünler sırasıyla; spor ayakkabı, mont, bot, t-shirt ve gömlek oldu.   Yemek sonrası alışveriş yapmayı seviyoruz Online alışveriş trafiğinin en yüksek olduğu günler pazartesi ve cuma olarak kaydedilirken, kullanıcıların ziyaretlerinin ise akşam saatlerinde 21:00 – 23:00 arasına, gündüz saatlerinde ise 13:00 – 16:00 arasına yoğunlaştığı görüldü.  

 

Türkiye’nin en önemli e-ticaret sitelerinden biri olan boyner.com.tr, 2019 yılının ilk yarısını başarılı bir performansla geride bıraktı. Sitenin toplam trafiği bir önceki senenin aynı dönemine göre yüzde 50, cirosu ise yüzde 90 seviyesinde arttı. Ocak – Haziran 2019 döneminde boyner.com.tr, 72 milyon ziyaretçi ağırladı. Boyner’in internet mağazasında online alışverişin en çok yapıldığı şehir İstanbul olurken, en çok satış mayıs ayında kaydedildi, internetten alınan en popüler ürün ise “spor ayakkabı” oldu. Online alışveriş trafiğinin en yüksek olduğu günler pazartesi ve cuma olarak dikkat çekerken, kullanıcıların ziyaretlerinin akşam saatlerinde 21:00 – 23:00 arasına, gündüz saatlerinde ise 13:00 – 16:00 arasına yoğunlaştığı görüldü.

 

Boyner, mağazacılık alanında olduğu gibi e-ticarette de sektörün büyümesine öncülük eden lokomotif marka kimliğini sürdürüyor. 2019 yılının ilk yarısında 72 milyon ziyaretçi ağırlayan boyner.com.tr, dikkat çekici ziyaret rekorunu büyüme başarısıyla taçlandırdı. Boyner’in internet mağazası, bir önceki yılın aynı dönemine göre toplam trafiğini yüzde 50, cirosunu ise yüzde 90 oranında artırdı.

 

En çok satılan ürünler: Spor ayakkabı, mont, bot, t-shirt ve gömlek

Boyner.com.tr’nin yılın ilk yarısını kapsayan online alışveriş verilerinde, en çok satılan ürünlere de yer verildi. Dünyaca ünlü markalarla Türkiye’nin en sevilen markalarının  milyonlarca ürününü müşterileri ile buluşturan boyner.com.tr’de en çok ilgi gören ürünler sırasıyla; spor ayakkabı, mont, bot, t-shirt ve gömlek oldu.

 

Yemek sonrası alışveriş yapmayı seviyoruz

Online alışveriş trafiğinin en yüksek olduğu günler pazartesi ve cuma olarak kaydedilirken, kullanıcıların ziyaretlerinin ise akşam saatlerinde 21:00 – 23:00 arasına, gündüz saatlerinde ise 13:00 – 16:00 arasına yoğunlaştığı görüldü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.