ONLİNE SERGİ!

GÜNDEM 05.07.2020 - 16:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1522+ kez okundu.
 

ONLİNE SERGİ!

Seyhan Halk Eğitim Merkezi, kursiyerlerin bir yıllık eserlerini koronavirüs sebebiyle sanal ortamda sergiledi.
  Seyhan Halk Eğitim Merkezi, binlerce kursiyerinin ilk etapta yüzyüze, daha sonra online eğitimle yaptığı eserleri, koronavirüs salgını nedeniyle sanal ortamda sergiliyor. Seyhan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Cavidan Gülnar Çeliğ, uzaktan eğitim kapsamında kursiyerlere ders notları ile videolarla ulaştırdıklarını ve canlı yayınlarla eğitimler verdiklerini söyledi.  Çeliğ, şunları kaydetti: “Seyhan Halk Eğitim Merkezi olarak her yıl yüz yüze yaptığımız eğitim ve yılsonu sergilerimizi, bu yıl Dünya’da ve ülkemizde görülen koronavirüs salgını nedeniyle yapamadık. Toplum olarak kenetlendiğimiz bu süreçte milli seferberlik ruhu ile çalışmaya devam ederek, öğretmenlerimiz uzaktan eğitim ile çalışmalarını sürdürdü, kursiyerlerimizi eğitti. Öğretim yılı başından itibaren yüz yüze verilen, salgın döneminde uzaktan eğitimler sonucu kursiyerlerimiz tarafından büyük özveriyle üretilen el emeği göz nuru binlerce ürün online ortamda vatandaşlarımızın ziyaretine sunuldu. Böylelikle fiili olarak gerçekleştirilemeyen yılsonu sergimiz, sanal ortamda çok  geniş kitlenin istifade etmesine ve beğenisine sunuldu”  Vatandaşların, online sergilerini izlemeleri için, Seyhan Halk Eğitimi Merkezi  web sayfasını incelemesini isteyen Çeliğ, çalışmalarını aynı heyecanla sürdürmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.
Seyhan Halk Eğitim Merkezi, kursiyerlerin bir yıllık eserlerini koronavirüs sebebiyle sanal ortamda sergiledi.

 

Seyhan Halk Eğitim Merkezi, binlerce kursiyerinin ilk etapta yüzyüze, daha sonra online eğitimle yaptığı eserleri, koronavirüs salgını nedeniyle sanal ortamda sergiliyor.
Seyhan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Cavidan Gülnar Çeliğ, uzaktan eğitim kapsamında kursiyerlere ders notları ile videolarla ulaştırdıklarını ve canlı yayınlarla eğitimler verdiklerini söyledi. 
Çeliğ, şunları kaydetti: “Seyhan Halk Eğitim Merkezi olarak her yıl yüz yüze yaptığımız eğitim ve yılsonu sergilerimizi, bu yıl Dünya’da ve ülkemizde görülen koronavirüs salgını nedeniyle yapamadık. Toplum olarak kenetlendiğimiz bu süreçte milli seferberlik ruhu ile çalışmaya devam ederek, öğretmenlerimiz uzaktan eğitim ile çalışmalarını sürdürdü, kursiyerlerimizi eğitti. Öğretim yılı başından itibaren yüz yüze verilen, salgın döneminde uzaktan eğitimler sonucu kursiyerlerimiz tarafından büyük özveriyle üretilen el emeği göz nuru binlerce ürün online ortamda vatandaşlarımızın ziyaretine sunuldu. Böylelikle fiili olarak gerçekleştirilemeyen yılsonu sergimiz, sanal ortamda çok  geniş kitlenin istifade etmesine ve beğenisine sunuldu” 
Vatandaşların, online sergilerini izlemeleri için, Seyhan Halk Eğitimi Merkezi  web sayfasını incelemesini isteyen Çeliğ, çalışmalarını aynı heyecanla sürdürmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.