“Önseçim talebinden vazgeçmedik”

SİYASET 13.01.2019 - 17:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2505+ kez okundu.
 

“Önseçim talebinden vazgeçmedik”

  CHP Çukurova Belediye Meclis Üyesi aday adayı Halil Gül, önseçim taleplerinden vazgeçmediklerini belirterek, “Haklı taleplerimizin sonuna kadar arkasındayız. Bizim amacımız Çukurova’da bir demokrasi şöleni yaşanması sağlamaktır” dedi. Halil Gül, seçim çalışmalarını bazı sivil toplum örgütü ziyaretleriyle sürdürürken seçimden zaferle çıkacaklarını söyledi.  KENTİ BİLMEDEN KONUŞMAK YANLIŞ Her yerel yönetim seçimleri öncesinde meclis üyesi adayları ve özellikle AK Parti aday adaylarının ve adaylarının kentin ihtiyaçlarını analiz etmeden, kentin imar planlarını ve plan kararlarını bilmeden, araştırmadan, gözetmeden, bütünden kopuk, parçacı bir anlayışla proje üretip vaatlerde bulunduğunu belirterek, “Adaylar, kentin vizyonunu kavramadan konuşmamalı” diye konuştu.    YEREL İKTİDARA ÇUKUROVA’DAN OMUZ VERECEĞİZ  Yaklaşık 8 yıldır il ve ilçe yönetimlerinde görev yapan, Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Daire Başkanlığı’nda çalışan, Çukurova Belediye Meclis Üyesi aday adayı Halil Gül, “Biz bu göreve layık görülürsek mecliste işçinin sesi olacağız. Şundan da hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bizler bu seçimden zaferle çıkacağız. Adana Büyükşehir Belediyesi’ni de kesinlikle alacağız. Yerel iktidara Çukurova’dan omuz vereceğiz” dedi.

 

CHP Çukurova Belediye Meclis Üyesi aday adayı Halil Gül, önseçim taleplerinden vazgeçmediklerini belirterek, “Haklı taleplerimizin sonuna kadar arkasındayız. Bizim amacımız Çukurova’da bir demokrasi şöleni yaşanması sağlamaktır” dedi. Halil Gül, seçim çalışmalarını bazı sivil toplum örgütü ziyaretleriyle sürdürürken seçimden zaferle çıkacaklarını söyledi. 
KENTİ BİLMEDEN KONUŞMAK YANLIŞ
Her yerel yönetim seçimleri öncesinde meclis üyesi adayları ve özellikle AK Parti aday adaylarının ve adaylarının kentin ihtiyaçlarını analiz etmeden, kentin imar planlarını ve plan kararlarını bilmeden, araştırmadan, gözetmeden, bütünden kopuk, parçacı bir anlayışla proje üretip vaatlerde bulunduğunu belirterek, “Adaylar, kentin vizyonunu kavramadan konuşmamalı” diye konuştu.   
YEREL İKTİDARA ÇUKUROVA’DAN OMUZ VERECEĞİZ 
Yaklaşık 8 yıldır il ve ilçe yönetimlerinde görev yapan, Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ASKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Daire Başkanlığı’nda çalışan, Çukurova Belediye Meclis Üyesi aday adayı Halil Gül, “Biz bu göreve layık görülürsek mecliste işçinin sesi olacağız. Şundan da hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bizler bu seçimden zaferle çıkacağız. Adana Büyükşehir Belediyesi’ni de kesinlikle alacağız. Yerel iktidara Çukurova’dan omuz vereceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.