Op. Dr. Özerdem Özçalışkan Medical Park Tarsus’ta

GÜNDEM 09.03.2018 - 12:40, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1911+ kez okundu.
 

Op. Dr. Özerdem Özçalışkan Medical Park Tarsus’ta

  Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Özerdem Özçalışkan, Medical Park Tarsus Hastanesi hekim kadrosuna katıldı   165 yatak kapasitesiyle Doğu Akdeniz bölgesinin en büyük özel hastanesi olan Medical Park Tarsus Hastanesi, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Özerdem Özçalışkan’ı kadrosuna dahil etti. Op. Dr. Özçalışkan hasta kabulüne başladı.   YAYINLANMIŞ MAKALELERİ VAR Gaziantep’te 1981 yılında dünyaya gelen Özerdem Özçalışkan, 2004 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanlığını Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde 2012 yılında tamamlayan Özerdem Özçalışkan’ın yayınlanmış çok sayıda makalesi bulunuyor. Evli ve 3 çocuk babası olan Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Özerdem Özçalışkan İngilizce biliyor.   TIBBİ İLGİ ALANLARI Medical Park Tarsus Hastanesi’nde hasta kabulüne başlayan Op. Dr. Özerdem Özçalışkan, Tarsuslulara ve bölge insanına hizmet edecek olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Op. Dr. Özçalışkan, hizmet verdiği tıbbi ilgi alanlarını ise şöyle sıraladı: “Koroner bypass cerrahisi, çalışan kalpte bypass, kalp kapak cerrahisi, aort cerrahisi, varis tedavisi, preferik arteryal hastalıklar (girişimsel ve cerrahi), derin ven trombozu (DVT)”   30 BRANŞTA HİZMET VERİLİYOR Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Egin, bölge insanının beklentilerine en işi şekilde yanıt vermek ve ihtiyaçlarını en ileri düzeyde karşılamak için çalıştıklarını Op. Dr. Özerdem Özçalışkan’ın da bu kapsamda hekim kadrosuna katıldığını söyledi. Egin, 165 yatak kapasitesiyle bölgenin en büyük özel hastanesi olan Medical Park Tarsus’ta toplam 30 branşta hizmet verdiklerini vurguladı.

 

Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Özerdem Özçalışkan, Medical Park Tarsus Hastanesi hekim kadrosuna katıldı

 

165 yatak kapasitesiyle Doğu Akdeniz bölgesinin en büyük özel hastanesi olan Medical Park Tarsus Hastanesi, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Özerdem Özçalışkan’ı kadrosuna dahil etti. Op. Dr. Özçalışkan hasta kabulüne başladı.

 

YAYINLANMIŞ MAKALELERİ VAR

Gaziantep’te 1981 yılında dünyaya gelen Özerdem Özçalışkan, 2004 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanlığını Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde 2012 yılında tamamlayan Özerdem Özçalışkan’ın yayınlanmış çok sayıda makalesi bulunuyor. Evli ve 3 çocuk babası olan Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Özerdem Özçalışkan İngilizce biliyor.

 

TIBBİ İLGİ ALANLARI

Medical Park Tarsus Hastanesi’nde hasta kabulüne başlayan Op. Dr. Özerdem Özçalışkan, Tarsuslulara ve bölge insanına hizmet edecek olmaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Op. Dr. Özçalışkan, hizmet verdiği tıbbi ilgi alanlarını ise şöyle sıraladı: “Koroner bypass cerrahisi, çalışan kalpte bypass, kalp kapak cerrahisi, aort cerrahisi, varis tedavisi, preferik arteryal hastalıklar (girişimsel ve cerrahi), derin ven trombozu (DVT)”

 

30 BRANŞTA HİZMET VERİLİYOR

Medical Park Tarsus Hastanesi Genel Müdürü Ahmet Egin, bölge insanının beklentilerine en işi şekilde yanıt vermek ve ihtiyaçlarını en ileri düzeyde karşılamak için çalıştıklarını Op. Dr. Özerdem Özçalışkan’ın da bu kapsamda hekim kadrosuna katıldığını söyledi. Egin, 165 yatak kapasitesiyle bölgenin en büyük özel hastanesi olan Medical Park Tarsus’ta toplam 30 branşta hizmet verdiklerini vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.