Optimum çocukları geleceğe hazırlıyor

14.10.2017 - 08:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2248+ kez okundu.
 

Optimum çocukları geleceğe hazırlıyor

  Çocuklar Optimum’da teknoloji çağına hazır   ADANA / Geleceğin mucitleri, Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde bilişim dünyasını keşfediyor. Her hafta sonu aileleriyle Optimum’a gelen çocuklar, hem sosyal çevre ediniyor, hem de yazılım teknolojisini öğreniyor. Ulusal ve uluslararası markaları bünyesinde toplayan, hesaplı ve keyifli alışveriş denilince ilk akla gelen Adana Optimum AVM’de, Maker Teknoloji işbirliği ile düzenlenen atölye çalışmaları 5-15 yaş arası çocukları geleceğe hazırlıyor. Hafta sonu tatilini aileleriyle birlikte Adana Optimum AVM’de değerlendiren çocuklar, katıldıkları atölye çalışmaları ile bilişim dünyasında heyecanlı ve gizemli bir yolculuğa çıkıyor.   HAYAL DÜNYALARI GELİŞİYOR Adana Optimum AVM’de geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen robotik atölye çalışmalarında robotların gizemli dünyasının sırlarını çözen çocuklar, Makey Makey teknolojisi sayesinde de hayal dünyalarının sınırını zorluyor. Çocuklar, atölyede salatalık, biber, patlıcan, muz gibi sebze ve meyveleri birer müzik aletine dönüştürüyor. Kurşun kalemin iletkenliğinden faydalanan çocuklar, çizdikleri resimleri klavye gibi kullanarak bilgisayarda oyun oynayabiliyor.   AİLELER ALIŞVERİŞE, ÇOCUKLAR TEKNOLOJİ ATÖLYESİNE Modern mimarisi, geniş alternatifli alışveriş seçenekleri ve eşsiz manzaralı terası ile ziyaretçilerine çok seçenekli yaşam alanı sunan Adana Optimum AVM’de atölye çalışmalarına katılan çocuklar gönüllerince eğlenirken, aileleri de kaliteli ve hesaplı alışverişin tadını çıkarıyor.  Çocukların bilişim teknolojisini eğlenerek öğrenmelerine olanak tanıyan ücretsiz Maker Teknoloji atölyesi, her hafta Cumartesi ve Pazar, 13.00 ile 18.00 saatleri arasında Adana’nın alışveriş ve eğlence merkezi Optimum AVM’de geleceğin mucitlerini bekliyor.      

 

Çocuklar Optimum’da teknoloji çağına hazır

 

ADANA / Geleceğin mucitleri, Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde bilişim dünyasını keşfediyor. Her hafta sonu aileleriyle Optimum’a gelen çocuklar, hem sosyal çevre ediniyor, hem de yazılım teknolojisini öğreniyor.

Ulusal ve uluslararası markaları bünyesinde toplayan, hesaplı ve keyifli alışveriş denilince ilk akla gelen Adana Optimum AVM’de, Maker Teknoloji işbirliği ile düzenlenen atölye çalışmaları 5-15 yaş arası çocukları geleceğe hazırlıyor.

Hafta sonu tatilini aileleriyle birlikte Adana Optimum AVM’de değerlendiren çocuklar, katıldıkları atölye çalışmaları ile bilişim dünyasında heyecanlı ve gizemli bir yolculuğa çıkıyor.

 

HAYAL DÜNYALARI GELİŞİYOR

Adana Optimum AVM’de geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen robotik atölye çalışmalarında robotların gizemli dünyasının sırlarını çözen çocuklar, Makey Makey teknolojisi sayesinde de hayal dünyalarının sınırını zorluyor. Çocuklar, atölyede salatalık, biber, patlıcan, muz gibi sebze ve meyveleri birer müzik aletine dönüştürüyor. Kurşun kalemin iletkenliğinden faydalanan çocuklar, çizdikleri resimleri klavye gibi kullanarak bilgisayarda oyun oynayabiliyor.

 

AİLELER ALIŞVERİŞE, ÇOCUKLAR TEKNOLOJİ ATÖLYESİNE

Modern mimarisi, geniş alternatifli alışveriş seçenekleri ve eşsiz manzaralı terası ile ziyaretçilerine çok seçenekli yaşam alanı sunan Adana Optimum AVM’de atölye çalışmalarına katılan çocuklar gönüllerince eğlenirken, aileleri de kaliteli ve hesaplı alışverişin tadını çıkarıyor. 

Çocukların bilişim teknolojisini eğlenerek öğrenmelerine olanak tanıyan ücretsiz Maker Teknoloji atölyesi, her hafta Cumartesi ve Pazar, 13.00 ile 18.00 saatleri arasında Adana’nın alışveriş ve eğlence merkezi Optimum AVM’de geleceğin mucitlerini bekliyor.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.