OPTİMUM’DA BAYRAM EĞLENCESİ BAŞLADI

GÜNDEM 19.04.2019 - 12:50, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1238+ kez okundu.
 

OPTİMUM’DA BAYRAM EĞLENCESİ BAŞLADI

  ADANA / Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi,’nin minik ziyaretçileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinliklerle bayramlarının tadını çıkarıyor. Lego Festivali ile başlayan renkli aktiviteler, 28 Nisan’a kadar devam edecek.   Çocukların zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkı sunan etkinlikleri ile çocukların en çok sevdikleri AVM olan Optimum’un zemin katında 4 parkur halinde kurulan stantlarda rengârenk Legolarla yaptıkları objelerle hayal güçlerini geliştiren çocuklar, keyif dolu anlar yaşıyor.     Ninjago bölümünde birbirinden farklı savaşçılar ve kahramanlarla hayal güçlerini geliştirip, yaratıcılıklarının sınırlarını zorlayan çocuklar, "Eğlenerek Öğrenelim" alanında harf ve sayıları tanıyorlar.  Lego City parkurunda kendi hayallerindeki evleri ve araçları yapan, şehirleri inşa eden çocuklar, Lego Friends'de ise kendi oyun arkadaşlarını kendileri yapıyorlar.   Lego dünyasında eğlenceli bir yolculuk yaşayan çocuklar, festival kapsamında her gün saat 12.00 ile 19.00 arasında etkinlik alanında buluşacak.    Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan’a özel düzenlenen etkinlikler, 21 ve 23 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek “Kindyroo Çocuk Etkinliği” ile devam edecek.  Eğlenerek öğrenmeyi sağlayan “Popkido Dans Etkinliği”, “Kindyroo Parkuru” ve “Eğlen - Öğren - Spor Atölyesi” her gün saat 12.00 ile 18.00 arasında Optimum’un küçük misafirlerine unutulmaz bayram anısı yaşatacak.  

 

ADANA / Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi,’nin minik ziyaretçileri, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen etkinliklerle bayramlarının tadını çıkarıyor. Lego Festivali ile başlayan renkli aktiviteler, 28 Nisan’a kadar devam edecek.

 

Çocukların zihinsel ve bedensel gelişimlerine katkı sunan etkinlikleri ile çocukların en çok sevdikleri AVM olan Optimum’un zemin katında 4 parkur halinde kurulan stantlarda rengârenk Legolarla yaptıkları objelerle hayal güçlerini geliştiren çocuklar, keyif dolu anlar yaşıyor.  

 

Ninjago bölümünde birbirinden farklı savaşçılar ve kahramanlarla hayal güçlerini geliştirip, yaratıcılıklarının sınırlarını zorlayan çocuklar, "Eğlenerek Öğrenelim" alanında harf ve sayıları tanıyorlar.  Lego City parkurunda kendi hayallerindeki evleri ve araçları yapan, şehirleri inşa eden çocuklar, Lego Friends'de ise kendi oyun arkadaşlarını kendileri yapıyorlar.

 

Lego dünyasında eğlenceli bir yolculuk yaşayan çocuklar, festival kapsamında her gün saat 12.00 ile 19.00 arasında etkinlik alanında buluşacak. 

 

Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği 23 Nisan’a özel düzenlenen etkinlikler, 21 ve 23 Nisan tarihleri arasında düzenlenecek “Kindyroo Çocuk Etkinliği” ile devam edecek.  Eğlenerek öğrenmeyi sağlayan “Popkido Dans Etkinliği”, “Kindyroo Parkuru” ve “Eğlen - Öğren - Spor Atölyesi” her gün saat 12.00 ile 18.00 arasında Optimum’un küçük misafirlerine unutulmaz bayram anısı yaşatacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.