OPTİMUM'DA BOVLİNG FIRTINASI ESTİ

26.02.2019 - 14:18, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1468+ kez okundu.
 

OPTİMUM'DA BOVLİNG FIRTINASI ESTİ

Koç Topluluğu Çalışanları Bovling turnuvasına Optimum ev sahipliği yaptı
  ADANA / Koç Topluluğu Spor Şenlikleri kapsamında bu yıl 30'uncusu düzenlenen Bovling Turnuvası Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde gerçekleşti. Play Bowling Salonunda yapılan turnuvada adeta heyecan fırtınası esti. Koç Topluluğunun farklı şirketlerinde görev yapan personellerin katıldığı turnuvada, sporun kaynaştıran, bütünleştiren ve dostluk duygularını pekiştiren yönü ön plana çıktı. Şirket çalışanları arasındaki ilişkileri güçlendirmek ve birlikte hoşça vakit geçirip moral depolamalarını sağlamak amacıyla düzenlenen turnuvaya 5’er kişiden oluşan 40 takım halinde toplam 200 kişi katıldı. Koç Topluluğu Spor Şenlikleri Başkanı Adem Abacı, turnuvaya, sonunda yaptığı açıklamada, Koç Holding’in bu yıl 30’ncusunu düzenlediği turnuvanın Türkiye genelinde 6 farklı bölgede gerçekleştiğini bildirdi. Turnuvanın Adana bölgesindeki bovling turnuvası için Optimum’u tercih ettiklerini belirten Adem Abacı, “ Koç Topluluğunun spora verdiği destek herkes tarafından biliniyor. Bu büyük organizasyonu her yıl çalışanlar heyecan içinde bekliyor” dedi. Adem Abacı,Türkiye’deki 6 bölge başkanlığının yanı sıra İstanbul ve yurtdışından çalışanların da katıldığı turnuvanın heyecanlı geçtiğini belirterek, “Otokoç, Birmot, Arçelik, Yapıkredi, Düzey Pazarlama, Opet, Tüpraş  Şirketlerinin çok değerli çalışanlarının katılımı ile bu organizasyonu yapıyoruz. Bu kapsamda, futbol, basketbol, bovling gibi spor dallarında etkinliklerimiz oluyor Bunlardan sonra yarı final ve final müsabakaları olacak” diye konuştu.
Koç Topluluğu Çalışanları Bovling turnuvasına Optimum ev sahipliği yaptı

 

ADANA / Koç Topluluğu Spor Şenlikleri kapsamında bu yıl 30'uncusu düzenlenen Bovling Turnuvası Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde gerçekleşti.

Play Bowling Salonunda yapılan turnuvada adeta heyecan fırtınası esti. Koç Topluluğunun farklı şirketlerinde görev yapan personellerin katıldığı turnuvada, sporun kaynaştıran, bütünleştiren ve dostluk duygularını pekiştiren yönü ön plana çıktı.

Şirket çalışanları arasındaki ilişkileri güçlendirmek ve birlikte hoşça vakit geçirip moral depolamalarını sağlamak amacıyla düzenlenen turnuvaya 5’er kişiden oluşan 40 takım halinde toplam 200 kişi katıldı.

Koç Topluluğu Spor Şenlikleri Başkanı Adem Abacı, turnuvaya, sonunda yaptığı açıklamada, Koç Holding’in bu yıl 30’ncusunu düzenlediği turnuvanın Türkiye genelinde 6 farklı bölgede gerçekleştiğini bildirdi.

Turnuvanın Adana bölgesindeki bovling turnuvası için Optimum’u tercih ettiklerini belirten Adem Abacı, “ Koç Topluluğunun spora verdiği destek herkes tarafından biliniyor. Bu büyük organizasyonu her yıl çalışanlar heyecan içinde bekliyor” dedi.

Adem Abacı,Türkiye’deki 6 bölge başkanlığının yanı sıra İstanbul ve yurtdışından çalışanların da katıldığı turnuvanın heyecanlı geçtiğini belirterek, “Otokoç, Birmot, Arçelik, Yapıkredi, Düzey Pazarlama, Opet, Tüpraş  Şirketlerinin çok değerli çalışanlarının katılımı ile bu organizasyonu yapıyoruz. Bu kapsamda, futbol, basketbol, bovling gibi spor dallarında etkinliklerimiz oluyor Bunlardan sonra yarı final ve final müsabakaları olacak” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.