OPTİMUM’DA RAMAZAN YİNE ÇOK RENKLİ

KÜLTÜR-SANAT 30.05.2017 - 15:26, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1880+ kez okundu.
 

OPTİMUM’DA RAMAZAN YİNE ÇOK RENKLİ

Adana Optimum Alışveriş Merkezi, düzenlediği etkinliklerle konuklarına Ramazan ayını bu yıl da dolu dolu yaşatıyor. Optimum AVM, “On bir ayın sultanı” Ramazan’da da Adanalıları coşku ve heyecan dolu etkinliklerle ağırlıyor. Optimum, Ramazan’ın ilk günlerinde, iftar sofralarını, Ramazan ayının vazgeçilmezi fasıl dinletisi ile şenlendirdi. Fasıl ekibi, ziyaretçilere, tasavvuf müziğinin en güzel örneklerini sundu. Ney dinletisi eşliğinde iftar yapan Optimum ziyaretçileri, daha sonra başlayan fasıl ile Ramazan ayının manevi havasını doyasıya yaşadı. Eşsiz lezzetlerin iftarda Optimum ziyaretçileriyle buluştuğu yemek katının Sabancı Merkez Camii ve Merkez Park manzaralı terasında gerçekleştirilen etkinlikler, Adanalılardan yoğun ilgi gördü. 7’den 77’ye herkese Ramazan’ın heyecanını htiren Optimum AVM’nin renkli Ramazan etkinlikleri, ay boyunca devam edecek.

Adana Optimum Alışveriş Merkezi, düzenlediği etkinliklerle konuklarına Ramazan ayını bu yıl da dolu dolu yaşatıyor.

Optimum AVM, “On bir ayın sultanı” Ramazan’da da Adanalıları coşku ve heyecan dolu etkinliklerle ağırlıyor. Optimum, Ramazan’ın ilk günlerinde, iftar sofralarını, Ramazan ayının vazgeçilmezi fasıl dinletisi ile şenlendirdi. Fasıl ekibi, ziyaretçilere, tasavvuf müziğinin en güzel örneklerini sundu. Ney dinletisi eşliğinde iftar yapan Optimum ziyaretçileri, daha sonra başlayan fasıl ile Ramazan ayının manevi havasını doyasıya yaşadı.

Eşsiz lezzetlerin iftarda Optimum ziyaretçileriyle buluştuğu yemek katının Sabancı Merkez Camii ve Merkez Park manzaralı terasında gerçekleştirilen etkinlikler, Adanalılardan yoğun ilgi gördü.

7’den 77’ye herkese Ramazan’ın heyecanını htiren Optimum AVM’nin renkli Ramazan etkinlikleri, ay boyunca devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.