Optimum’da Spor Vakti

18.08.2019 - 18:39, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2004+ kez okundu.
 

Optimum’da Spor Vakti

Hem eğlenip,  hem de sağlığın vazgeçilmezi olan sporun tadını çıkaran ziyaretçilerden dereceye girenler çeşitli hediyeler kazandı.   ADANA / Adana ve çevresinin buluşma noktası Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi, ziyaretçilerini sporla buluşturdu.   Amatörden profesyonele 50 farklı spor dalında, çocuktan yetişkine, her bütçeye uygun spor ekipmanları, spor tekstilleri ve aksesuarları sunan Decathlon tarafından düzenlenen turnuvalar büyük ilgi gördü.   Ziyaretçiler, şınav çekme, mekik, parkur, ok atma, arkası dönük kaleye gol atma ve basket atma gibi birbirinden eğlenceli sportif aktivitelerle hem eğlendi hem de sağlıklı yaşamın vazgeçilmezi olan sporun keyfini yaşadı.  Yarışmalar sonunda ilk 3 dereceye girenlere Optimum ve  Decathlon tarafından birbirinden güzel çeşitli hediyeler verildi. Yoğun ilgi gören turnuvaların  25 Ağustos Cumartesi ve 26 Ağustos Pazar günü saat 14.00’de tekrarlanacağı bildirildi.


Hem eğlenip,  hem de sağlığın vazgeçilmezi olan sporun tadını çıkaran ziyaretçilerden dereceye girenler çeşitli hediyeler kazandı.
 
ADANA / Adana ve çevresinin buluşma noktası Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi, ziyaretçilerini sporla buluşturdu.
 
Amatörden profesyonele 50 farklı spor dalında, çocuktan yetişkine, her bütçeye uygun spor ekipmanları, spor tekstilleri ve aksesuarları sunan Decathlon tarafından düzenlenen turnuvalar büyük ilgi gördü.
 
Ziyaretçiler, şınav çekme, mekik, parkur, ok atma, arkası dönük kaleye gol atma ve basket atma gibi birbirinden eğlenceli sportif aktivitelerle hem eğlendi hem de sağlıklı yaşamın vazgeçilmezi olan sporun keyfini yaşadı. 

Yarışmalar sonunda ilk 3 dereceye girenlere Optimum ve  Decathlon tarafından birbirinden güzel çeşitli hediyeler verildi.

Yoğun ilgi gören turnuvaların  25 Ağustos Cumartesi ve 26 Ağustos Pazar günü saat 14.00’de tekrarlanacağı bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.