Optimum'da Üniversite-Öğrenci Buluşması

EĞİTİM 24.07.2017 - 13:35, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2585+ kez okundu.
 

Optimum'da Üniversite-Öğrenci Buluşması

  ADANA / Üniversite tercihleri için öğrencilerin ve velilerin karar aşamasında olduğu şu günlerde, Optimum Alışveriş Merkezi öğrenciler ve üniversiteleri buluşturmaya devam ediyor. Alışverişin yanı sıra sosyal ve kültürel etkiliklerin Adana’daki adresi olan Optimum AVM ile Nuh Naci Yazgan Üniversitesi (NNY) işbirliğinde öğrencileri bilgilendirmek için tanıtım standı açıldı. NNY Üniversitesi uzman kadrosuyla, öğrenci alınacak lisans programlarını tanıtırken, adaylara meslek seçiminde yol gösteriyor. Vakıf üniversiteleri içerisinde, burs verme oranları açısından üst sıralarda yer alan NNY Üniversitesi, akademik programları, burs imkanları, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri, üniversitenin yurtiçi ve yurtdışı imkanları hakkında aileleri ve aday öğrencileri merak ettikleri tüm konularda bilgilendiriyor. NNY Üniversitesi görevlileri verilen tüm bursların karşılıksız olup, herhangi bir şarta bağlı olmaksızın öğrenim süresince devam ettiğini bildirdiler. Ziyaretçilerin, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi ile ilgili her türlü bilgiye ulaşabileceği tanıtım standı 26 Temmuz Çarşamba gününe kadar açık kalacak.⁠⁠⁠⁠

 

ADANA / Üniversite tercihleri için öğrencilerin ve velilerin karar aşamasında olduğu şu günlerde, Optimum Alışveriş Merkezi öğrenciler ve üniversiteleri buluşturmaya devam ediyor.

Alışverişin yanı sıra sosyal ve kültürel etkiliklerin Adana’daki adresi olan Optimum AVM ile Nuh Naci Yazgan Üniversitesi (NNY) işbirliğinde öğrencileri bilgilendirmek için tanıtım standı açıldı. NNY Üniversitesi uzman kadrosuyla, öğrenci alınacak lisans programlarını tanıtırken, adaylara meslek seçiminde yol gösteriyor.

Vakıf üniversiteleri içerisinde, burs verme oranları açısından üst sıralarda yer alan NNY Üniversitesi, akademik programları, burs imkanları, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri, üniversitenin yurtiçi ve yurtdışı imkanları hakkında aileleri ve aday öğrencileri merak ettikleri tüm konularda bilgilendiriyor.

NNY Üniversitesi görevlileri verilen tüm bursların karşılıksız olup, herhangi bir şarta bağlı olmaksızın öğrenim süresince devam ettiğini bildirdiler.

Ziyaretçilerin, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi ile ilgili her türlü bilgiye ulaşabileceği tanıtım standı 26 Temmuz Çarşamba gününe kadar açık kalacak.⁠⁠⁠⁠

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.