OPTİMUM’DAN SON MODEL AUDI OTOMOBİL KAZANMA ŞANSI

GÜNDEM 11.12.2017 - 12:30, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1928+ kez okundu.
 

OPTİMUM’DAN SON MODEL AUDI OTOMOBİL KAZANMA ŞANSI

  Yılbaşı alışverişini Adana Optimum AVM’den yapanlar yeni yılda son model Audi otomobil ve farklı tasarımıyla dikkat çeken elektrikli bisiklet sahibi olma fırsatı yakalıyor.   Ulusal ve uluslararası birçok seçkin markayı aynı çatı altında bulunduran Optimum, kurulduğu günden beri verdiği birbirinden değerli hediye fırsatlarına bir yenisini daha ekledi. Optimum bu kez 25 Kasım 2017 - 31 Mart 2018 tarihleri arasında 150 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerine Audi Q2 ve Citycoco elektrikli bisiklet sahibi olma şansı sunuyor.   Optimum’un 4 ay sürecek kampanyasına aynı gün içerisinde toplamda her 150 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler katılabiliyor. Alışverişin ardından aldıkları fiş ya da faturalarla danışma birimine kayıt yaptıranlar katılım formu doldurup hayallerine bir adım daha yaklaşıyor.   Bugüne kadar 1 adet Peugeot RCZ, 1 adet Mercedes Vito, 1 adet Mercedes C 180 K, 1 adet Mercedes C 180 Avantgarde, 2 adet Peugeot 208, 1 adet Jaguar XF, 1 adet Mini Cooper, 1 adet BMW X3 ve  Toyota C-HR, hediye eden  Optimum’un Audi otomobili  10 Nisan 2018 tarihinde, Milli Piyango İdaresi, noter ve tüm ziyaretçilerin huzurunda gerçekleşecek çekilişle sahibini bulacak.   

 

Yılbaşı alışverişini Adana Optimum AVM’den yapanlar yeni yılda son model Audi otomobil ve farklı tasarımıyla dikkat çeken elektrikli bisiklet sahibi olma fırsatı yakalıyor.

 

Ulusal ve uluslararası birçok seçkin markayı aynı çatı altında bulunduran Optimum, kurulduğu günden beri verdiği birbirinden değerli hediye fırsatlarına bir yenisini daha ekledi. Optimum bu kez 25 Kasım 2017 - 31 Mart 2018 tarihleri arasında 150 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerine Audi Q2 ve Citycoco elektrikli bisiklet sahibi olma şansı sunuyor.

 

Optimum’un 4 ay sürecek kampanyasına aynı gün içerisinde toplamda her 150 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçiler katılabiliyor. Alışverişin ardından aldıkları fiş ya da faturalarla danışma birimine kayıt yaptıranlar katılım formu doldurup hayallerine bir adım daha yaklaşıyor.

 

Bugüne kadar 1 adet Peugeot RCZ, 1 adet Mercedes Vito, 1 adet Mercedes C 180 K, 1 adet Mercedes C 180 Avantgarde, 2 adet Peugeot 208, 1 adet Jaguar XF, 1 adet Mini Cooper, 1 adet BMW X3 ve  Toyota C-HR, hediye eden  Optimum’un Audi otomobili  10 Nisan 2018 tarihinde, Milli Piyango İdaresi, noter ve tüm ziyaretçilerin huzurunda gerçekleşecek çekilişle sahibini bulacak. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.