Optimum marka karmasına 3 yeni halka daha dahil oldu

GÜNDEM 16.03.2018 - 13:23, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1924+ kez okundu.
 

Optimum marka karmasına 3 yeni halka daha dahil oldu

  ADANA / Ulusal ve uluslararası seçkin marka karmasıyla ziyaretçilerine seçkin ürünleri en uygun fiyatla sunan Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi, 3 güçlü markayı daha bünyesine dahil etti. Gün ışığını iç ortama yansıtan mimarisiyle ferah ve nezih bir ortamda alışveriş imkânı sunan Optimum, desenlerin zengin dünyasından yola çıkarak, mutfak ve sofralar başta olmak üzere evler için ilgi çekici ürünler sunan Pink&More mağazasını ziyaretçileriyle buluşturdu. Çatal-kaşık-bıçak setleri, tabaklar, tepsiler, mutfak tekstili ve daha birçok ürünle mutfaklarda bayram yaşatan marka, Adanalılardan büyük ilgi gördü. Akıllı telefonlar, cihaz aksesuarları, tabletler, giyilebilir cihazlarla Samsung TR de Optimum marka karmasına dahil oldu.  Balkan mutfağının doyumsuz lezzetini damak düşkünleriyle buluşturan Samunarası ise AVM’nin yeme içme katındaki yerini aldı. Türkiye’nin en maharetli ustalarının elinden çıkan enfes lezzetleri mangal ateşiyle buluşturan Samunarası, müşterilerine ev konforunu yaşatan konsepti ile de dikkatleri üzerine çekti.  

 

ADANA / Ulusal ve uluslararası seçkin marka karmasıyla ziyaretçilerine seçkin ürünleri en uygun fiyatla sunan Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi, 3 güçlü markayı daha bünyesine dahil etti.

Gün ışığını iç ortama yansıtan mimarisiyle ferah ve nezih bir ortamda alışveriş imkânı sunan Optimum, desenlerin zengin dünyasından yola çıkarak, mutfak ve sofralar başta olmak üzere evler için ilgi çekici ürünler sunan Pink&More mağazasını ziyaretçileriyle buluşturdu. Çatal-kaşık-bıçak setleri, tabaklar, tepsiler, mutfak tekstili ve daha birçok ürünle mutfaklarda bayram yaşatan marka, Adanalılardan büyük ilgi gördü. Akıllı telefonlar, cihaz aksesuarları, tabletler, giyilebilir cihazlarla Samsung TR de Optimum marka karmasına dahil oldu. 

Balkan mutfağının doyumsuz lezzetini damak düşkünleriyle buluşturan Samunarası ise AVM’nin yeme içme katındaki yerini aldı. Türkiye’nin en maharetli ustalarının elinden çıkan enfes lezzetleri mangal ateşiyle buluşturan Samunarası, müşterilerine ev konforunu yaşatan konsepti ile de dikkatleri üzerine çekti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.