ORADA OTURUP FERYAT ETME!

SİYASET 15.12.2019 - 16:42, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1691+ kez okundu.
 

ORADA OTURUP FERYAT ETME!

MHP İl Başkanı Bünyamin Avcı’dan Büyükşehir Belediye Başkanı Başkanı Zeydan Karalar’a;
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın göreve gelir gelmez işçi çıkarmasının doğru olmadığını hatırlatarak, “İlk icraatı işçi çıkarmak olmamalıydı, işçi ailelerinin canını yeterince yaktı” dedi. HER BELEDİYENİN BORCU VAR Avcı, Egemen’e gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Adana’nın en önemli sorunlarından birinin işsizlik, diğerinin trafik olduğuna dikkat çeken Avcı, ‘enkaz devraldım’ diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Karalar’a yüklendi. Avcı, “Enkaz aldım diyor ya. Kendisi bir ilçe belediye başkanı ve büyükşehir meclisinin üyeyiydi. Türkiye'nin bütün belediyelerinin belli bir borcu vardır. Başkan Hüseyin Sözlü ile ilgili personel fazla almışlar gibi sözleri var.  Ancak Sözlü döneminde özel idareler büyükşehir belediyelerine geçti. Bugün Tufanbeyli'ye her gün buradan araç gidip personel taşınmaz. O sebeple mecburen personel sayısı artırıldı” diye konuştu. HE YAPACAKTI, YATACAK MIYDI? Başkan Sözlü’nün başkanlığı döneminde, kırsaldan başlayıp büyük bir çalışma yaptığına vurgu yapan MHP İl Başkan Avcı, şöyle devam etti: “Kırsaldaki herkes Başkan Sözlü'den Allah razı olsun diyor, biz de diyoruz. Karalar, bilerek geldi. Bütün belediyelerin borçları var, borcu var diye evinde oturacak mısın? Önceki dönemlerde bir milli eğitim bakanının dediği gibi; öğrenci olmazsa ne güzel de yönetirdik. Yönetici, işlerin altından kalkmak için gelir. Küçük bir bakkal dükkânı açacak olsanız bile borcu ne, alacağı ne diye araştırırsınız. Başkan Sözlü, hem personel aldı, hem yatırımlar yaptı, ne yapacaktı, yatacak mıydı?” ORADA OTURUP FERYAT ETMEYECEKSİN Avcı, Başkan Karalar’ın geçtiğimiz günlerde, “Ben beceremedim, buyurun siz gelin” gibi sözler söylediğini kaydederek, “Yapamıyorum diyorsa; Cumhur ittifakı olarak biz Adana'nın hizmetine talibiz, sıkıntı yok” dedi. Karalar’ın yapacağı her icraat için “Borçlanma vermiyorlar ne yapayım?”sözlerinin ardından Cumhur İttifakı’nın genel merkezin de görüşleri doğrultusunda, yarım kalan işler ve işçi maaşlarının ödenmesi konusunda destek verdiğini dile getiren Avcı, şöyle devam etti: “Şartlı olarak borçlanma yetkisine onay verdik.  Şimdi de ‘kamu bankaları kredi vermiyor’ diyor. Vermiyor diyelim, özel 40 banka var, İş Bankası var yöneticileri CHP'li. İş Bankası da sana güvenmiyorsa denecek bir laf yok. Bir yönetici sorunları çözmek için gelir. Sen orada oturup feryat etmeyeceksin.” BAŞARIYLA YAPIYORLAR Avcı, Saimbeyli, Feke, Yumurtalık, Pozantı, Karataş, Sarıçam ve Karaisalı’nın MHP’li belediye başkanlarının çalışmalarını başarıyla sürdürdüklerini söyledi. Avcı, konuşmasını şöyle noktaladı: “Başkan Karalar, MHP'li belediye başkanlarına verilen araç ve iş makinelerini kazandığı andan itibaren geri çekti. Belediye başkanlarımız gerek bakanlıklarla iletişim kurup gerek kendi şartlarını zorlayarak kıt kanaat hizmetlerine devam ediyor.”
MHP İl Başkanı Bünyamin Avcı’dan Büyükşehir Belediye Başkanı Başkanı Zeydan Karalar’a;

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın göreve gelir gelmez işçi çıkarmasının doğru olmadığını hatırlatarak, “İlk icraatı işçi çıkarmak olmamalıydı, işçi ailelerinin canını yeterince yaktı” dedi.

HER BELEDİYENİN BORCU VAR

Avcı, Egemen’e gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Adana’nın en önemli sorunlarından birinin işsizlik, diğerinin trafik olduğuna dikkat çeken Avcı, ‘enkaz devraldım’ diyen Büyükşehir Belediye Başkanı Karalar’a yüklendi. Avcı, “Enkaz aldım diyor ya. Kendisi bir ilçe belediye başkanı ve büyükşehir meclisinin üyeyiydi. Türkiye'nin bütün belediyelerinin belli bir borcu vardır. Başkan Hüseyin Sözlü ile ilgili personel fazla almışlar gibi sözleri var.  Ancak Sözlü döneminde özel idareler büyükşehir belediyelerine geçti. Bugün Tufanbeyli'ye her gün buradan araç gidip personel taşınmaz. O sebeple mecburen personel sayısı artırıldı” diye konuştu.

HE YAPACAKTI, YATACAK MIYDI?

Başkan Sözlü’nün başkanlığı döneminde, kırsaldan başlayıp büyük bir çalışma yaptığına vurgu yapan MHP İl Başkan Avcı, şöyle devam etti: “Kırsaldaki herkes Başkan Sözlü'den Allah razı olsun diyor, biz de diyoruz. Karalar, bilerek geldi. Bütün belediyelerin borçları var, borcu var diye evinde oturacak mısın? Önceki dönemlerde bir milli eğitim bakanının dediği gibi; öğrenci olmazsa ne güzel de yönetirdik. Yönetici, işlerin altından kalkmak için gelir. Küçük bir bakkal dükkânı açacak olsanız bile borcu ne, alacağı ne diye araştırırsınız. Başkan Sözlü, hem personel aldı, hem yatırımlar yaptı, ne yapacaktı, yatacak mıydı?”

ORADA OTURUP FERYAT ETMEYECEKSİN

Avcı, Başkan Karalar’ın geçtiğimiz günlerde, “Ben beceremedim, buyurun siz gelin” gibi sözler söylediğini kaydederek, “Yapamıyorum diyorsa; Cumhur ittifakı olarak biz Adana'nın hizmetine talibiz, sıkıntı yok” dedi. Karalar’ın yapacağı her icraat için “Borçlanma vermiyorlar ne yapayım?”sözlerinin ardından Cumhur İttifakı’nın genel merkezin de görüşleri doğrultusunda, yarım kalan işler ve işçi maaşlarının ödenmesi konusunda destek verdiğini dile getiren Avcı, şöyle devam etti: “Şartlı olarak borçlanma yetkisine onay verdik.  Şimdi de ‘kamu bankaları kredi vermiyor’ diyor. Vermiyor diyelim, özel 40 banka var, İş Bankası var yöneticileri CHP'li. İş Bankası da sana güvenmiyorsa denecek bir laf yok. Bir yönetici sorunları çözmek için gelir. Sen orada oturup feryat etmeyeceksin.”

BAŞARIYLA YAPIYORLAR

Avcı, Saimbeyli, Feke, Yumurtalık, Pozantı, Karataş, Sarıçam ve Karaisalı’nın MHP’li belediye başkanlarının çalışmalarını başarıyla sürdürdüklerini söyledi. Avcı, konuşmasını şöyle noktaladı: “Başkan Karalar, MHP'li belediye başkanlarına verilen araç ve iş makinelerini kazandığı andan itibaren geri çekti. Belediye başkanlarımız gerek bakanlıklarla iletişim kurup gerek kendi şartlarını zorlayarak kıt kanaat hizmetlerine devam ediyor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.