ÖRAV’DAN YENİ BİR ÇALIŞMA: OKUL GELİŞİM PROGRAMI

EĞİTİM 02.11.2019 - 11:51, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2170+ kez okundu.
 

ÖRAV’DAN YENİ BİR ÇALIŞMA: OKUL GELİŞİM PROGRAMI

  Öğretmenlerin kişisel ve mesleki gelişimlerine destek sağlamak amacıyla faaliyet gösteren, Türkiye’nin bu alandaki ilk ve en etkin sivil toplum kuruluşu Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV), Türkiye’de ilk kez Gaziantep’te uygulanan yeni bir program başlattı. Gaziantep Empati Derneği’nin desteğiyle gerçekleştirilen Okul Gelişim Programı başlıklı programın ilk eğitimi, 26-27 Ekim tarihlerinde Empati Şehitkamil ve Empati Şahinbey İlkokullarında uygulandı. Eğitimlerin, tüm Türkiye’ye örnek olması hedefleniyor.   Öğretmen Akademisi Vakfı’nın, Gaziantep’te yer alan Empati Şehitkamil ve Empati Şahinbey İlkokullarında uyguladığı Okul Gelişim Programı kapsamında öğretmenlere Oryantasyon ve Grup Dinamikleri eğitimi verildi. 26 – 27 Ekim tarihlerinde düzenlenen eğitimlere 60 öğretmen katıldı. Öğretmen Akademisi Vakfı’nın, bugüne kadar uyguladığı farkındalık eğitimlerinin bir adım ötesine geçerek değişim yaratmak amacıyla hazırlanan Okul Gelişim Programı, ilgili okullarda yıl boyunca devam edecek. Böylece programın ana hedeflerinden biri olan değişim için süreklilik sağlanacak.

 

Öğretmenlerin kişisel ve mesleki gelişimlerine destek sağlamak amacıyla faaliyet gösteren, Türkiye’nin bu alandaki ilk ve en etkin sivil toplum kuruluşu Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV), Türkiye’de ilk kez Gaziantep’te uygulanan yeni bir program başlattı. Gaziantep Empati Derneği’nin desteğiyle gerçekleştirilen Okul Gelişim Programı başlıklı programın ilk eğitimi, 26-27 Ekim tarihlerinde Empati Şehitkamil ve Empati Şahinbey İlkokullarında uygulandı. Eğitimlerin, tüm Türkiye’ye örnek olması hedefleniyor.

 

Öğretmen Akademisi Vakfı’nın, Gaziantep’te yer alan Empati Şehitkamil ve Empati Şahinbey İlkokullarında uyguladığı Okul Gelişim Programı kapsamında öğretmenlere Oryantasyon ve Grup Dinamikleri eğitimi verildi. 26 – 27 Ekim tarihlerinde düzenlenen eğitimlere 60 öğretmen katıldı. Öğretmen Akademisi Vakfı’nın, bugüne kadar uyguladığı farkındalık eğitimlerinin bir adım ötesine geçerek değişim yaratmak amacıyla hazırlanan Okul Gelişim Programı, ilgili okullarda yıl boyunca devam edecek. Böylece programın ana hedeflerinden biri olan değişim için süreklilik sağlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.