“Örgütlü mücadele şart”

GÜNDEM 20.11.2018 - 15:57, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 996+ kez okundu.
 

“Örgütlü mücadele şart”

  Emekliler Dayanışma Sendikası Adana Şube Başkanı Mehmet Taşkıran, faturanın daha da ağırlaşmaması için örgütlü mücadelenin şart olduğunu söyledi. Taşkıran, “Emekli ve emekçiler bulundukları her alanda ortak talepler etrafında bir araya gelmelidir. Birbirlerine güvenmekten başka çareleri de kalmamıştır” dedi.  HAKLARIMIZ İÇİN BİRLEŞELİM Kötü gidişata ancak örgütlü bir mücadeleyle son verileceğini savunan Mehmet Taşkıran, “Tarihin ve bugünün öğrettiği büyük gerçek şudur; emekli ve işçi sınıfı başta olmak üzere sömürülen ve ezilen halk kitleleri, kendi talepleri için birleşip mücadele ettiklerinde haklarını elde edebilirler” diye konuştu. GELECEĞE BİRLİKTE YÜRÜYEBİLİRİZ Emekliler Dayanışma Sendikası Adana Şube Başkanı Mehmet Taşkıran, şöyle devam etti: “Önümüzdeki sorun gayet açıktır. Ya kapitalist düzende hiç bitmeyen krizlerin bir parçası olacağız, ya da kendi geleceğimiz için mücadele ederek kapitalistlerin üzerimize yıkacağı her türlü faturayı reddedeceğiz. Unutmayalım ki, sanayiden tarıma, bankacılıktan ulaşıma toplumsal üretim ve bölüşümün bütün alanlarında uluslararası tekellerin, büyük toprak sahiplerinin ve bütün işbirlikçi egemenlerin ekonomik ve politik düzenlerini yıkmak mümkündür. Krizlerin yaşanmadığı bir ekonomik ve toplumsal sistemi hep birlikte inşa edebiliriz. Sömürü ve baskının bütünüyle ortadan kalktığı bir Türkiye ve dünya için geleceğe birlikte yürüyebiliriz.”

 

Emekliler Dayanışma Sendikası Adana Şube Başkanı Mehmet Taşkıran, faturanın daha da ağırlaşmaması için örgütlü mücadelenin şart olduğunu söyledi. Taşkıran, “Emekli ve emekçiler bulundukları her alanda ortak talepler etrafında bir araya gelmelidir. Birbirlerine güvenmekten başka çareleri de kalmamıştır” dedi. 
HAKLARIMIZ İÇİN BİRLEŞELİM
Kötü gidişata ancak örgütlü bir mücadeleyle son verileceğini savunan Mehmet Taşkıran, “Tarihin ve bugünün öğrettiği büyük gerçek şudur; emekli ve işçi sınıfı başta olmak üzere sömürülen ve ezilen halk kitleleri, kendi talepleri için birleşip mücadele ettiklerinde haklarını elde edebilirler” diye konuştu.
GELECEĞE BİRLİKTE YÜRÜYEBİLİRİZ
Emekliler Dayanışma Sendikası Adana Şube Başkanı Mehmet Taşkıran, şöyle devam etti:
“Önümüzdeki sorun gayet açıktır. Ya kapitalist düzende hiç bitmeyen krizlerin bir parçası olacağız, ya da kendi geleceğimiz için mücadele ederek kapitalistlerin üzerimize yıkacağı her türlü faturayı reddedeceğiz. Unutmayalım ki, sanayiden tarıma, bankacılıktan ulaşıma toplumsal üretim ve bölüşümün bütün alanlarında uluslararası tekellerin, büyük toprak sahiplerinin ve bütün işbirlikçi egemenlerin ekonomik ve politik düzenlerini yıkmak mümkündür. Krizlerin yaşanmadığı bir ekonomik ve toplumsal sistemi hep birlikte inşa edebiliriz. Sömürü ve baskının bütünüyle ortadan kalktığı bir Türkiye ve dünya için geleceğe birlikte yürüyebiliriz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.