Ortaokul ve lisede mezuniyet heyecanı yaşandı Erkanlıların rüya gibi mezuniyeti

DÜNYA 23.05.2018 - 13:04, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2934+ kez okundu.
 

Ortaokul ve lisede mezuniyet heyecanı yaşandı Erkanlıların rüya gibi mezuniyeti

Adana’da 30 yıl önce kurulan ve yaptığı yatırımlarla eğitim sektörünün önde gelen kurumlarından biri olan Erkan Koleji’nin ortaokul ve lise öğrencileri, mezuniyet coşkusu ve heyecanı yaşadılar.
KEP TÖRENİ Erkan Koleji ortaokul ve lise öğrencilerinin okul kampüsünde yapılan kep töreni, öğrencilerin öğretmenler ve velilerin önünden yaptıkları yürüyüşle başladı. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitler için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunmasının ardından konuşan Erkan Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Hatipoğlu, kendilerine güvenle teslim edilen öğrencileri başarılı eğitim kadrosuyla yetiştirdiklerini vurguladı. Hatipoğlu, yaşamın her alanında başarı dilediği öğrencilere, “Cumhuriyetimizin kutsal değerlerine sahip çıkın. Güzel ülkemizin çağdaş yarınlarını kurtaracak ve kuracak olan yine sizlersiniz. Sizler iyi bir evlat, başarılı bir öğrenci olmanın dışında bundan sonra iyi bir vatandaş olma misyonunu da üstlenmiş bulunuyorsunuz” diye seslendi. Erkan Eğitim Kurumları’nın Adana’da 30 yıl önce merhum babaları tarafından temellerinin atıldığını hatırlatan Hatipoğlu, her yıl meşaleyi daha yükseklere taşıdıklarını, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı’nda Fen Lisesi’ni de açıyor olmanın mutluluk ve gururunu yaşadıklarını, yılda 15 binin üzerinde öğrenciye, 1000’e yakın kadroyla hizmet verdiklerini söyledi.   ETLİ-PİLAV İKRAMI Hatipoğlu’nun okul birincilerine plaket ve başarı belgelerini vermesinin ardından, 12’nci sınıf öğrencileri üst sınıftan aldıkları Türk Bayrağı ve Okul Flaması’nı 11’inci sınıf öğrencilerine teslim ettiler. Okul birincisinin adının kütüğe çakılması sonrası, mezun öğrencilere belgeleri verildi. Ortaokul ve liseyi sonlandıran öğrenciler 10. Yıl Marşı eşliğinde keplerini havaya fırlatarak töreni taçlandırdılar. İzmir Marşı’nın da hep birlikte seslendirildiği tören, geleneksel etli pilav ikramı ile son buldu.
Adana’da 30 yıl önce kurulan ve yaptığı yatırımlarla eğitim sektörünün önde gelen kurumlarından biri olan Erkan Koleji’nin ortaokul ve lise öğrencileri, mezuniyet coşkusu ve heyecanı yaşadılar.

KEP TÖRENİ

Erkan Koleji ortaokul ve lise öğrencilerinin okul kampüsünde yapılan kep töreni, öğrencilerin öğretmenler ve velilerin önünden yaptıkları yürüyüşle başladı. Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk ve tüm şehitler için saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı okunmasının ardından konuşan Erkan Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Serdar Hatipoğlu, kendilerine güvenle teslim edilen öğrencileri başarılı eğitim kadrosuyla yetiştirdiklerini vurguladı. Hatipoğlu, yaşamın her alanında başarı dilediği öğrencilere, “Cumhuriyetimizin kutsal değerlerine sahip çıkın. Güzel ülkemizin çağdaş yarınlarını kurtaracak ve kuracak olan yine sizlersiniz. Sizler iyi bir evlat, başarılı bir öğrenci olmanın dışında bundan sonra iyi bir vatandaş olma misyonunu da üstlenmiş bulunuyorsunuz” diye seslendi. Erkan Eğitim Kurumları’nın Adana’da 30 yıl önce merhum babaları tarafından temellerinin atıldığını hatırlatan Hatipoğlu, her yıl meşaleyi daha yükseklere taşıdıklarını, 2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı’nda Fen Lisesi’ni de açıyor olmanın mutluluk ve gururunu yaşadıklarını, yılda 15 binin üzerinde öğrenciye, 1000’e yakın kadroyla hizmet verdiklerini söyledi.

 

ETLİ-PİLAV İKRAMI

Hatipoğlu’nun okul birincilerine plaket ve başarı belgelerini vermesinin ardından, 12’nci sınıf öğrencileri üst sınıftan aldıkları Türk Bayrağı ve Okul Flaması’nı 11’inci sınıf öğrencilerine teslim ettiler. Okul birincisinin adının kütüğe çakılması sonrası, mezun öğrencilere belgeleri verildi. Ortaokul ve liseyi sonlandıran öğrenciler 10. Yıl Marşı eşliğinde keplerini havaya fırlatarak töreni taçlandırdılar. İzmir Marşı’nın da hep birlikte seslendirildiği tören, geleneksel etli pilav ikramı ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.