OTİZMLİ ÇOCUKLARA “MUTLULUK” YAŞATTILAR

20.04.2018 - 12:31, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 1523+ kez okundu.
 

OTİZMLİ ÇOCUKLARA “MUTLULUK” YAŞATTILAR

  ADANA / Ziyapaşa Lions Kulübü üyeleri, Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde otizmli çocuklarla bir araya geldi. Lionslar, ayrıca sinemaya gitmemiş 2 bin çocuğu beyazperde ile buluşturacak. Atatürk Parkı’ndaki etkinliğe, Ziyapaşa Lions Kulübü Başkanı Yunus Özdemir, yönetici ve üyeleriyle otizmli çocuklar ve aileleri katıldı. Ziyapaşa Lions Kulübü Başkanı Yunus Özdemir, çevre ve otizm konusunda farkındalık yaratmak istediklerini belirterek, şenlik havasında geçen Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde çocukların ve kendilerinin son derece mutlu olduklarını söyledi. Özdemir, “Bugün hem otizmli çocuklarımızla eğlendik, hem de çevre temizliği yaptık. Çeşitli etkinlik ve yarışmalar yaparak çocukların eğlenmesini sağladık, bundan büyük mutluluk duyduk, keyif aldık” diye konuştu. Çocuklar ayrıca Palyaço ile de keyifli bir vakit geçirdi. Özdemir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ise bugüne kadar sinemaya gitmemiş 2 bin ilkokul öğrencisini beyazperde ile tanıştırmayı planladıklarını sözlerine ekledi. (EGEMEN)

 

ADANA / Ziyapaşa Lions Kulübü üyeleri, Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde otizmli çocuklarla bir araya geldi. Lionslar, ayrıca sinemaya gitmemiş 2 bin çocuğu beyazperde ile buluşturacak.

Atatürk Parkı’ndaki etkinliğe, Ziyapaşa Lions Kulübü Başkanı Yunus Özdemir, yönetici ve üyeleriyle otizmli çocuklar ve aileleri katıldı. Ziyapaşa Lions Kulübü Başkanı Yunus Özdemir, çevre ve otizm konusunda farkındalık yaratmak istediklerini belirterek, şenlik havasında geçen Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde çocukların ve kendilerinin son derece mutlu olduklarını söyledi.

Özdemir, “Bugün hem otizmli çocuklarımızla eğlendik, hem de çevre temizliği yaptık. Çeşitli etkinlik ve yarışmalar yaparak çocukların eğlenmesini sağladık, bundan büyük mutluluk duyduk, keyif aldık” diye konuştu. Çocuklar ayrıca Palyaço ile de keyifli bir vakit geçirdi. Özdemir, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında ise bugüne kadar sinemaya gitmemiş 2 bin ilkokul öğrencisini beyazperde ile tanıştırmayı planladıklarını sözlerine ekledi. (EGEMEN)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.