OTO GALERİCİLERDE YENİ BAŞKAN GÜVELOĞLU

GÜNDEM 14.02.2018 - 13:36, Güncelleme: 29.12.2022 - 15:19 2622+ kez okundu.
 

OTO GALERİCİLERDE YENİ BAŞKAN GÜVELOĞLU

    ADANA – Adana ESOB’a bağlı Adana Hediyelik Eşya Satıcısı, Eşantiyoncular ve Oto Alım Satım Komisyoncuları Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu yapıldı. İki listeyle girilen seçimde kazanan Eski Başkan Mehmed Güveloğlu oldu.  Mevcut Başkan Velat Şen’in aday olmadığı genel kurulda, Yeni Başkan Mehmed Güveloğlu 170 oy alırken, diğer aday Abdulaziz Arslan 146 oyda kaldı.   Pamuk Müzikhol’de Bakanlık Temsilcileri nezaretinde yapılan genel kurulun divan başkanlığını, verilen teklifin oy birliğiyle kabulü üzerine Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, yardımcılığını Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Başkan Yardımcısı, ESOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Marangoz – Mobilyacılar Esnaf Odası Başkanı Yalçın Avcı, katiplikleri de Adana Lokantacılar ve Kebapçılar Esnaf Odası Başkanı Şefik Arslan, Birlik Genel Sekreteri Sema Kartalmış, Oda Üyesi Murat Güveloğlu yaptılar.   Divan Başkanı Nihat Sözütek, genel kurul açılışında, salonda bulunanları Afrin’de Türkiye’nin bekası için mücadele veren ordumuza ve şehitlerimize dua etmeye çağırdı. Sözütek, gündem gereği salonda bulunanları saygı duruşuna davet etti, İstiklal Marşımız okundu.   Ardından, yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporu ile bilanço okundu, oylanarak kabul edildi. Yeni dönem çalışma programı ile tahmini bütçe de okunarak oylamaya sunuldu, kabul edildi.   Seçimler bölümüne geçilmeden, Mevcut Başkan Velat Şen sahneye gelerek, iki başkan adayını yanına alıp, elele vererek üyeleri selamladı, başarılar dileyerek alkış aldı.   Kapalı zarf usulü yapılan seçimlerde, Mehmed Güveloğlu başkanlığındaki Kubilay Yardım, Gülçin Soytürk, Mustafa Burak Eroğlu, Erdal Aydın, Yakup Kasaphan, Ergün Karaoğlan’dan oluşan yönetim kurulu ile Aliye Elif Zencir, Yusuf Malkoç ve Hüseyin Karahan’dan oluşan mavi liste toplamda 170 oy alarak,  beyaz liste ile seçime giren Aziz Arslan’ın aldığı 146 oyu geçerek, bir dönem önce tek oyla kaybettiği oda başkanlığını 24 oy farkla yeniden kazanmanın sevincini yaşadı. 

 

 

ADANA – Adana ESOB’a bağlı Adana Hediyelik Eşya Satıcısı, Eşantiyoncular ve Oto Alım Satım Komisyoncuları Esnaf Odası Olağan Genel Kurulu yapıldı. İki listeyle girilen seçimde kazanan Eski Başkan Mehmed Güveloğlu oldu.  Mevcut Başkan Velat Şen’in aday olmadığı genel kurulda, Yeni Başkan Mehmed Güveloğlu 170 oy alırken, diğer aday Abdulaziz Arslan 146 oyda kaldı.

 

Pamuk Müzikhol’de Bakanlık Temsilcileri nezaretinde yapılan genel kurulun divan başkanlığını, verilen teklifin oy birliğiyle kabulü üzerine Adana ESOB ve Minibüsçüler Esnaf Odası Başkanı Nihat Sözütek, yardımcılığını Türkiye Ağaç İşleri Federasyonu Başkan Yardımcısı, ESOB Yönetim Kurulu Üyesi ve Marangoz – Mobilyacılar Esnaf Odası Başkanı Yalçın Avcı, katiplikleri de Adana Lokantacılar ve Kebapçılar Esnaf Odası Başkanı Şefik Arslan, Birlik Genel Sekreteri Sema Kartalmış, Oda Üyesi Murat Güveloğlu yaptılar.

 

Divan Başkanı Nihat Sözütek, genel kurul açılışında, salonda bulunanları Afrin’de Türkiye’nin bekası için mücadele veren ordumuza ve şehitlerimize dua etmeye çağırdı. Sözütek, gündem gereği salonda bulunanları saygı duruşuna davet etti, İstiklal Marşımız okundu.

 

Ardından, yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporu ile bilanço okundu, oylanarak kabul edildi. Yeni dönem çalışma programı ile tahmini bütçe de okunarak oylamaya sunuldu, kabul edildi.

 

Seçimler bölümüne geçilmeden, Mevcut Başkan Velat Şen sahneye gelerek, iki başkan adayını yanına alıp, elele vererek üyeleri selamladı, başarılar dileyerek alkış aldı.

 

Kapalı zarf usulü yapılan seçimlerde, Mehmed Güveloğlu başkanlığındaki Kubilay Yardım, Gülçin Soytürk, Mustafa Burak Eroğlu, Erdal Aydın, Yakup Kasaphan, Ergün Karaoğlan’dan oluşan yönetim kurulu ile Aliye Elif Zencir, Yusuf Malkoç ve Hüseyin Karahan’dan oluşan mavi liste toplamda 170 oy alarak,  beyaz liste ile seçime giren Aziz Arslan’ın aldığı 146 oyu geçerek, bir dönem önce tek oyla kaybettiği oda başkanlığını 24 oy farkla yeniden kazanmanın sevincini yaşadı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve egemengzt.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.